Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιανίδης: Αποκάλυψη για Βαγιανίδη - "Γι' αυτό δεν παίζει στη Σιντ Τρούιντεν..."
| 2020-12-25 07:45:00

Αποκάλυψη για Βαγιανίδη - "Γι' αυτό δεν παίζει στη Σιντ Τρούιντεν..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Βαγιανίδη - "Γι' αυτό δεν παίζει στη Σιντ Τρούιντεν..."

Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιανίδης: Το περασμένο καλοκαίρι ήταν το πιο «καυτό» όνομα στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, παρ’ότι αγωνίστηκε μόλις μια φορά στο Πρωτάθλημα, μετρώντας γκολ και ασίστ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να διατηρήσουν τον Γιώργο Βαγιαννίδη στο ρόστερ τους, όμως ο παίκτης αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Ίντερ. Οι Ιταλοί στην συνέχεια τον παραχώρησαν δανεικό στην Σιντ Τρούιντεν, στην οποία ωστόσο δεν έχει «γράψει» ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.

Ο αθλητικός διευθυντής της βελγικής ομάδας, Αντρέ Πίντο, ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίον συμβαίνει αυτό τονίζοντας παράλληλα ότι στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «gazzetta»:

«Ο Γιώργος είναι πολύ επαγγελματίας και πολύ ώριμος για την ηλικία του. Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Γι’ αυτόν το λόγο τον απέκτησε η Ίντερ και γι’ αυτό ζητήσαμε τον δανεισμό του. Δυστυχώς λόγω της πίεσης που υπάρχει στην ομάδα εξαιτίας της τρέχουσας κατάστασης στο πρωτάθλημα, το προπονητικό επιτελείο βασίζεται περισσότερο σε έμπειρους ποδοσφαιριστές παρά στα ταλέντα μας.

Στο ποδόσφαιρο όμως τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να αλλάξουν, ειδικά με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν με τον κορονοϊό. Γι’ αυτό λοιπόν πάντα μιλάω στον Γιώργο και του λέω να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος ψυχικά, αλλά και σωματικά όταν του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags