Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Να κλείσει τα αυτιά του ο Δουβίκας αν πάει στον ΠΑΟΚ - Καμικάζι στην Κρήτη οι παίκτες του Άρη"
| 2020-12-25 06:01:00

"Να κλείσει τα αυτιά του ο Δουβίκας αν πάει στον ΠΑΟΚ - Καμικάζι στην Κρήτη οι παίκτες του Άρη"

Sportdog Team
"Να κλείσει τα αυτιά του ο Δουβίκας αν πάει στον ΠΑΟΚ - Καμικάζι στην Κρήτη οι παίκτες του Άρη"

ΠΑΟΚ - Άρης: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Αντωνόπουλος και τοποθετήθηκε αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, τα όσα κυκλοφορούν αναφορικά με το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Τάσο Δουβίκα, ενώ τέλος υπογράμμισε πως οι παίκτες του Άρη είχαν μπει σαν καμικάζι στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Στην αρχή σημείωσε: «Νιώθω πολύ ευτυχισμένος με τα όσα έχω κάνει για τον ΠΑΟΚ και μου αρέσει να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα ανιδιοτελώς. Έχω πολύ καλές με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Κώστα Ιωσηφίδη και όσους είχαν σχέση με το αγωνιστικό τμήμα».

Αναφορικά με τα όσα κυκλοφορούν για την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα: «Είναι ένα παιδί το οποίο ξεκίνησε από τις τοπικές ομάδες. Ο πατέρας του τον πήγε στον Αστέρα Τρίπολης. Μετά από ένα χρονικό διάστημα στην Τρίπολη δεν πήρε τις ευκαιρίες πήγε στον Βόλο. Είναι Έλληνας και πρέπει να στηριχθεί και πρόκειται για ένα παιδί που σιγά σιγά ανατέλλει στο ποδόσφαιρο».

Για να προσθέσει«Είναι ταχυδυναμικός και έχει δουλέψει πολύ. Έχει το άλμα και την έκρηξη στα πρώτα μέτρα. Αν εν τέλει έρθει στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και θα βρει τον Γκαρσία που σέβεται τα παιδιά και είναι τίμιος.  Είναι ένα παιδί με ποδοσφαιρικό θράσος που ξέρει να ξεκλειδώνει το γκολ και δεν θα πρέπει να καεί όπως έχει συμβεί με πολλά παιδιά. Εγώ συμφωνώ με τα όσα είπε χθες ο προπονητής του Βόλου στο Metropolis 95.5 γιατί για τον ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό. Αν μπει ένα παιδί ξαφνικά μπορεί να δυσκολευτεί». 

Ενώ για την εικόνα του ΠΑΟΚ και του Άρη, υπογράμμισε: «Στεναχωριέμαι για τα όσα βλέπω από τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να καθίσουν οι άνθρωποι και να το δουλέψουν  για να βρει μία σωστή λύση. Μου βγήκαν τα μάτια όταν είδα τον Άρη με αντίπαλο τον ΟΦΗ, οι παίκτες του έπαιζαν σαν καμικάζι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags