Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Ατακάρες Νάτσο Γκαρσία για Άρη: "Δε θα ξεχάσω τον Super-3 , θέλω τίτλο" - Μήνυμα σε Πάμπλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-12-24 18:14:00

Ατακάρες Νάτσο Γκαρσία για Άρη: "Δε θα ξεχάσω τον Super-3 , θέλω τίτλο" - Μήνυμα σε Πάμπλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατακάρες Νάτσο Γκαρσία για Άρη: "Δε θα ξεχάσω τον Super-3 , θέλω τίτλο" - Μήνυμα σε Πάμπλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης - ΠΑΟΚ: Ο Νάτσο Γκαρσία μίλησε στο Metropolis 95,5 από την πατρίδα του, τη Βολιβία, για τον Αρη, την αγάπη του για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, τη ζωή του στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, αλλά και... τον Πάμπλο Γκαρσία.

O Βολιβιανός πρώην άσος των κιτρινόμαυρων είπε μεταξύ άλλων

- Για τη ζωή του και το αν μαθαίνει για τον Άρη: 

«Μετά το ποδόσφαιρο ασχολούμαι τώρα με μια εταιρία με ασφάλεια και ηλεκτρονικά, ενώ παίζω και ποδόσφαιρο με φίλους. Δεν είχα την ευκαιρία να έρθω ξανά στην Ελλάδα αλλά έχω επαφές, είμαι χαρούμενος που ο Αρης κάνει πορεία πρωταθλητισμού και μακαρι να συνεχίσει έτσι».

- Για το αν του προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Αρης είναι τόσο ψηλά:

«Είναι έκπληξη από την άποψη ότι είχε φάσει στη Γ' Εθνική, είχε αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και είναι πολύ σημαντικό ότι τώρα ανταγωνίζεται τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στις πρώτες θέσεις. Είναι ευχάριστο που ξεπέρασε τις δύσκολες καταστάσεις. Μου αρέσει η εικόνα που βγάζει, ότι κάνει πρωταθλητισμό και δουλεύει πολύ καλά».

-Τι θυμάται και τι δε θα ξεχάσει ποτέ από τον Άρη:

«Μου λείπουν οι πολύτιμες στιγμές που έζησα με τον Άρη, ο κόσμος, ο Super-3, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τα δυνατά παιχνίδια. Θέλω η ομάδα αυτή να κατακτήσει έναν τίτλο, θα είναι μεγάλη χαρά αυτό για μένα. Κρατάω μέσα μου όλα αυτά, στον Άρη έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και δεν τις ξεχνάω ποτέ».

- Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Εμαθα ότι είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Είναι κάτι διαφορετικό το ότι είχαμε αντιπαλότητα τότε εντός του αγωνιστικού χώρου. Είδα το πρώτο ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και χάρηκα πολύ που ο Άρης κέρδισε. Ανεξάρτητα από αυτό, του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags