Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: "Ραντεβού του Εζίλ με τη Φενέρμπαχτσε"
| 2020-12-24 22:48:00

Παγκόσμιος σούπερ σταρ ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης του Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε!

Sportdog Team
Παγκόσμιος σούπερ σταρ ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης του Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε!

Δημήτρης Πέλκας: Ο Μεσούτ Εζίλ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα!

Δημοσίευμα της Bild υποστηρίζει ότι ο Γερμανός άσος είχε μυστικό ραντεβού με ανθρώπους της τουρκικής ομάδας προκειμένου να υπογ΄ράψουν προσύμφωνο συνεργασίας από τον Ιανουάριο, με τον Εζίλ να μετακομίζει στη Φενέρ το καλοκαίρι του 2021.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ δεν υπολογίζεται στην Άρσεναλ και έχει να παίξει σε ματς από τον Μάρτιο, ωστόσο απολαμβάνει ένα τεράστιο συμβόλαιο ύψους 350.000 λιρών την εβδομάδα, το οποίο δεν είναι εύκολο να αφήσει.

Η Bild πάντως υποστηρίζει πως ο Εζίλ είναι διατεθειμένος -προκειμένου να διευκολύνει το deal- να δεχτεί μία γενναία μείωση των αποδοχών του κατά 200.000 λίρες την εβδομάδα

"Ακόμα και ένα 24ωρο είναι μεγάλο διάστημα στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για εκείνον. Αυτό δεν έχει αλλάξει, όπως επίσης και η επιθυμία του να τιμήσει το συμβόλαιό του και να παίξει. Είναι άνδρας που κρατάει το λόγο του, πιστός, και είναι δύσκολο να βρεις αφοσιωμένους ανθρώπους αυτές τις εποχές", τόνισε σε συνέντευξή του ο μάνατζέρ του, Εργκούτ Σογκούτ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο άλλοτε παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Βέρντερ Βρέμης δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αφήσει τους κανονιέρηδες πριν το φινάλε της σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags