Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βόμβα... Πρίγιοβιτς! Με αυτόν θα σκίσει τα δίχτυα - "Τελειώνει" Σφιντέρσκι, Τσόλακ!
| 2020-12-25 09:58:00

Βόμβα... Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ! Με αυτόν θα σκίσει τα δίχτυα - "Τελειώνει" Σφιντέρσκι, Τσόλακ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβα... Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ! Με αυτόν θα σκίσει τα δίχτυα - "Τελειώνει" Σφιντέρσκι, Τσόλακ!

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο με τον Πάμπλο Γκαρσία στο "τιμόνι" του σε σχέση με την εποχή του Αμπέλ Φερέιρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα μετρά μόνο νίκες με μοναδική εξαίρεση την ήττα από τον Άρη σε ένα ντέρμπι με πολύ κακή διαιτησία.

Πάντως, οι περισσότερες νίκες έχουν έρθει με αρκετή δυσκολία, με τον Δικέφαλο να μην μπορεί να κρύψει τα αγωνιστικά του προβλήματα. Ειδικά στην επίθεση υπάρχει θέμα, αφού είναι εμφανής η έλλειψη ενός "εκτελεστή", δηλαδή ενός επιθετικού που έχει τη δυνατότητα να παρέχει το εύκολο γκολ. Ο Σφιντέρσκι κάνει αρκετά καλή σεζόν με 6 γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής όμως είναι εξαιρετικά ασταθής, ενώ η παρουσία του Τσόλακ κρίνεται αποτυχημένη, με μόλις ένα γκολ από πέναλτι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ είναι πρωταρχικής σημασίας για τον Πάμπλο Γκαρσία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει έναν επιθετικό που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Δικέφαλο. Κάτι σαν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος αποτέλεσε ουσιαστικά τον τελευταίο χρονικά επιθετικό του ΠΑΟΚ που έβρισκε δίχτυα με μεγάλη συνέπεια και τρόμαζε τις αντίπαλες άμυνες με την παρουσία του.

Παρ' όλα αυτά, καταλαβαίνει κανείς πως για να βρεθεί ένας σέντερ φορ κλάσης, ειδικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χρειάζεται οικονομική υπέρβαση. Το ερώτημα είναι κατά πόσο είναι δυνατό να συμβεί αυτό από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να έχουν θέμα με το Financial Fair Play της UEFA.

Ο Δικέφαλος δεν είναι σε θέση να ξοδεύει αλόγιστα, ειδάλλως θα μπλέξει με τους κανονισμούς εξορθολογισμού της UEFA. Σε αυτό το κομμάτι οι Ασπρόμαυροι πληρώνουν σε μεγάλο βαθμό τις αποτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιρινού μεταγραφικού "παραθύρου". Ειδικά οι Τσόλακ και Μουργκ κόστισαν συνολικά περίπου 5.000.000 ευρώ και τρεις μήνες μετά δεν έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν επ' ουδενί στις απαιτήσεις του προπονητή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει μεταγραφή-βόμβα για Παπασταθόπουλο - Μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο ο πρόεδρος - Τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags