Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μήτρογλου: Γι' αυτό "στέλνει" τον Μήτρογλου στο λιμάνι! Πώς θα μπει 11άδα - "Θα βάλει γκολ" - Τρώει Ελ Αραμπί;
| 2020-12-25 11:45:00

Γι' αυτό "στέλνει" τον Μήτρογλου στο λιμάνι! Πώς θα μπει 11άδα - "Θα βάλει γκολ" - Τρώει Ελ Αραμπί;

του Γιώργου Κτενά
Γι' αυτό "στέλνει" τον Μήτρογλου στο λιμάνι! Πώς θα μπει 11άδα - "Θα βάλει γκολ" - Τρώει Ελ Αραμπί;

Ολυμπιακός - Κώστας Μήτρογλου: Ο διεθνής επιθετικός έχει επιστρέψει για τα καλά στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων και το sportdog επικοινώνησε με τον Ντίνο Ανδριανόπουλο, που γνωρίζει άριστα το γαλλικό ποδόσφαιρο, για μια μικρή κουβέντα γύρω από τον Έλληνα άσο. 

"Δεν υπάρχει στο πλάνο της Μαρσέιγ - Τον αδίκησε η ομάδα και ο Βίλας Μπόας"

"Στη Μαρσέιγ είναι εκτός ομάδας. Το καλοκαίρι είχε πει ο Βίλας Μπόας ότι δεν τον θέλει, δεν συμμετέχει καν στην πρώτη ομάδα. Του είχαν ζητήσει να φύγει και το αρνήθηκε. Δεν υπάρχει στο πλάνο της Μαρσέιγ", ανεφερε αρχικά στο sportdog ο πολύ καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τον αδίκησε πολύ η Μαρσέιγ, γιατί χρειάστηκε μια περίοδο προσαρμογής στην αρχή αλλά μετά προσπάθησε πολύ. Και όταν πήγε τελικό Γιουρόπα Λιγκ, ο Μήτρογλου ήταν ο μόνος που είχε φανεί επιθετικά για τους Γάλλους. Μάλιστα, με την φετινή επιθετική δυστοκία του Μπενεντέτο, θα μπορούσε να είχε πάρει κάποιες ευκαιρίες: Έχει μόνο τρία γκολ, που τα έβαλε και πρόσφατα, και το ένα μάλιστα ήταν με πέναλτι. Ειδικά λοιπόν με τη φετινή εικόνα του Μπενεντέτο, δηλαδή στους πρώτους μήνες, ο Μήτρογλου ίσως θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα αν είχε ευκαιρία. Ο Βίλας Μπόας τον έχει αδικήσει πολύ, αλλά δεν νιώθει και πολύ άνετα στον πάγκο της ομάδας ο Πορτογάλος προπονητής". 

"Έχει το γκολ - Θα θυμηθεί τον καλό εαυτό του αν... - Εκεί θα δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό"

Θεωρείς ότι αν επιστρέψει στον Ολυμπιακό, δηλαδή σε ένα οικείο περιβάλλον που έκανε το ξεπέταγμα στην καριέρα του, μπορεί να επιστρέψει στο επίπεδο που ξέρουμε;

"Έχει πράγματα για να αποδείξει. Ενδεχομένως να υστερεί σε φυσική κατάσταση βέβαια. Αλλά έχει το γκολ, δεν το έχει ξεχάσει. Είναι παίκτης ποιότητας, έχει εμπειρίες από διάφορα πρωταθλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Σε ομάδα που θα νιώσει επιθυμητός και θα έχει καλή ψυχολογία, ενδεχομένως θα μπορούσε να θυμηθεί τον καλο εαυτό του".

Θα μπορούσες να τον "δεις" με τον Αραμπί στην ίδια 11άδα;

"Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να παίξει μαζί με τον Αραμπί, εκτός αν Μαροκινός επιθετικός ερχόταν λίγο πιο πίσω ή πήγαινε στα πλάγια. Αλλά αυτό θα τον αδικούσε ως παίκτη. Θεωρώ ότι ο Μήτρογλου, αν επέστρεφε στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο ψηλό παιχνίδι, σε κλειστές άμυνες που θα γίνουν βαθιές μπαλιές. Δεν είναι καλός στο να βρει χώρους ή να κυνηγήσει αντεπιθέσεις, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει στην επίθεση". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Toυς σόκαρε όλους ο Μαρινάκης! Φέρνει φορ 18 ετών στον Πειραιά - Απίθανο όνομα - Ποια βόμβα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags