Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: "Σκούπα" σε ΠΑΟΚ και Άρη - Σκάνε ηχηρές αποχωρήσεις - Ονόματα έκπληξη στη... μαύρη λίστα!
| 2020-12-25 16:34:00

"Σκούπα" σε ΠΑΟΚ και Άρη - Σκάνε ηχηρές αποχωρήσεις - Ονόματα έκπληξη στη... μαύρη λίστα!

Sportdog Team
"Σκούπα" σε ΠΑΟΚ και Άρη - Σκάνε ηχηρές αποχωρήσεις - Ονόματα έκπληξη στη... μαύρη λίστα!

Άρης - ΠΑΟΚ: Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, όμως δίνεται η δυνατότητα να γίνουν προσθαφαιρέσεις, αλλά και να ελαφρυνθεί, όπως χρειάζεται, το μπάτζετ. Είναι βέβαιο με τις υπάρχουσες συνθήκες ότι τόσο  ο ΠΑΟΚ όσο και ο Αρης θα προχωρήσουν σε λύσεις συμβολαίων, εφόσον φυσικά υπάρξει συμφωνία με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους.

3+3 περιπτώσεις στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών φαίνεται να απασχολούν σε πρώτο επίπεδο. Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Λέο Ζαμπά, Αντερσον Εσίτι, με τον τελευταίο πάντως να αγωνίζεται έστω και για λίγο στα τελευταία ματς, ενώ τον πρώτο να βρίσκεται στην Ολλανδία (ο ατζέντης του έκανε και σχετική ανάρτηση), και τον δεύτερο στη Βραζιλία. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ δε θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να «χωρίσει» με τους εν λόγω παίκτες, που έχουν βαριά συμβόλαια και μάλιστα διάρκειας δύο ετών μίνιμουμ ακόμη.

Σε δεύτερο πλάνο υπάρχουν τρεις ακόμη περιπτώσεις. Η πρώτη του Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος έχει δώσει ελάχιστα στον ΠΑΟΚ, είχε δοθεί δανεικός, αλλά το συμβόλαιό του τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι, οπότε δεν έχει μείνει πολύ ακόμη. Η δεύτερη του Αντόνιο Τσολακ, ο οποίος ήρθε με περγαμηνές (και πάνω από 3 εκ. ευρώ) στον Δικέφαλο, αλλά δεν μπορεί ακόμη να βρει τον εαυτό του και ίσως αναζητηθεί ομάδα ώστε να δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς και η τρίτη, που θα αποτελέσει και τη μεγαλύτερη έκπληξη, του Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τελευταία έχασε τη θέση βασικού, το συμβόλαιό του είναι αρκετά μεγάλο (μέχρι το ΄22) και αν θα έρθει  κάποια πρόταση που ικανοποιήσει, ίσως και εξεταστεί το ενδεχόμενο διαζυγίου. Κάτι πάντως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Υπάρχει το ενδεχόμενο και πωλήσεων (Γιαννούλης ή Πασχαλάκης, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το '22), αν έρθει κάποια πολύ ικανοποιητική πρόταση, αν και είναι δεδομένο πως η τιμή των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών δεν βρίσκεται στο peak τους αυτή τη στιγμή. 

Τρεις στο κάδρο για τον Άρη

Ο Άρης έκανε την αρχή με τον Έμαν, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν πριν από μερικές μέρες. Είναι όμως πιθανό να αποχωρήσει κι άλλος τερματοφύλακας πλην του Αυστριακού; Τίποτα δεν αποκλείεται. Από τη στιγμή που οι Σιαμπάνης και Μπουσέ υπολογίζονται πλέον ως βασικοί (ειδικά μετά το ματς με τη Κόλος Κοβαλίβκα, που ήταν και το τελευταίο για τον Κουέστα), δείχνει όλο και πιο κοντινό το ενδεχόμενο, χωρίς πάντως ακόμη να έχει συζητηθεί κάτι οριστικό, αποχώρησης του Κουέστα. Ο Ισπανός πορτιέρε θέλει να παίζει και ενδεικτικό ότι δεν υπολογίζεται είναι ότι στην Κρήτη στον αγώνα με τον ΟΦΗ ως δεύτερος επελέγη ο Σιαμπάνης. Δεν είναι λοιπόν απίθανο να ανοιξει σχετική συζήτηση, παρ΄ότι ο Κουέστα ανανέωσε το καλοκαίρι για 2 χρόνια. Αν γινει αυτό, προφανώς θα πρέπει να αποκτηθεί τρίτος γκολκίπερ...

Από εκεί και πέρα στον Άρη δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είναι ξεκάθαρο ότι θα απασχολήσουν στο «μέτωπο» των αποχωρήσεων. Η πρώτη αφορά τον Τόνι Ντάτκοβιτς, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα, αλλά και να «δέσει» με το υπόλοιπο σύνολο. Το συμβόλαιό του λήγει σε ενάμιση χρόνο, θα γίνει συζήτηση για να υπάρξει φιλικό διαζύγιο. Η έτερη περίπτωση είναι του Ντουάρτε, ο οποίος είναι τραυματίας, ο Άρης του συμπαραστάθηκε στο πρόβλημα, έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να χωρίσε μαζί του, αλλά έπεσε σε... τοίχο. Πιθανότατα να γίνει μια προσπάθεια ακόμη.

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags