Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει και για επιθετικό! Τι συμβαίνει με Χασάν - Απόφαση Μαρτίνς για Κάιπερς
| 2020-12-25 23:33:00

Ξεκαθαρίζει και για επιθετικό! Τι συμβαίνει με Χασάν - Απόφαση Μαρτίνς για Κάιπερς

Sportdog Team
Ξεκαθαρίζει και για επιθετικό! Τι συμβαίνει με Χασάν - Απόφαση Μαρτίνς για Κάιπερς

Ολυμπιακός: Την ώρα που ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση αριστερού μπακ (δείχνει να έχει προχωρήσει η υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ), υπάρχει ένα «παράθυρο» που μπορεί να τον «οδηγήσει» σε νέα μεταγραφή, αυτήν τη φορά για επιθετικό!

Και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Έτσι πρέπει, άλλωστε! Είναι τόσα πολλά τα παιχνίδια από την αρχή του νέου έτους, που δεν υπάρχει και μεγάλο περιθώριο για καθυστέρηση. Φυσικά, αυτό θα το «καθορίσει» το τι θα γίνει με τον Αχμέντ Χασάν.

Το είπε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, θα περιμένει πρώτα τις εξετάσεις του Αιγύπτιου επιθετικού και τη γνωμάτευση των γιατρών και αναλόγως θα πράξει ο Ολυμπιακός.

Εφόσον φανεί και αποφασιστεί πως ο Χασάν μπορεί να επιστρέψει σχετικά άμεσα, τότε η λογική «λέει» πως δεν θα γίνει κίνηση. Διαφορετικά, ο Ολυμπιακός θα (πρέπει να) φουλάρει και για επιθετικό. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως μόνος του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν αρκεί. Υπάρχει και ο Ούγκο Κάιπερς, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, υπό προϋποθέσεις, ωστόσο αν κριθεί απαραίτητο λόγω... Χασάν, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για επιθετικό!

Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα!

Πηγή: gavros.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags