Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό έδιωξε τον Ίβιτς ο "Τίγρης" - Ποιον κόουτς ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ - Απίστευτο όνομα!
| 2020-12-26 10:40:00

Γι’ αυτό έδιωξε τον Ίβιτς ο "Τίγρης" - Ποιον κόουτς ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ - Απίστευτο όνομα!

Sportdog Team
Γι’ αυτό έδιωξε τον Ίβιτς ο "Τίγρης" - Ποιον κόουτς ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ - Απίστευτο όνομα!

Ο Ίλια Ίβιτς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής «πλήρωσε», όπως και ο Ιταλός τεχνικός, τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα και εμφανίσεις και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. Τι ήταν όμως αυτό που πραγματικά εξόργισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία του;

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Sportday η κίνηση του Σέρβου να κάνει κρούση στον Μαρθελίνο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Ίβιτς έκανε μία κίνηση που άφησε άφωνο ακόμα και τον ισχυρό άντρα της Ένωσης. Ποια ήταν αυτή; Τηλεφώνησε στον Μαρθελίνο για να αναλάβει τα ηνία των «κιτρινόμαυρων». Πρόκειται για τον Ισπανό προπονητή που οδήγησε πριν από έναν χρόνο τη Βαλένθια στην κατάκτηση του ισπανικού Κυπέλλου. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει πράξη μιας και ο 55χρονος ζητά δύο φορές τα λεφτά που ζητάει ο Λιβάγια.

Έτσι λοιπόν, μοιραία ο Ίβιτς είπε «αντίο» με τον Παναγιώτη Κονέ να παίρνει τη θέση του. 

Η ΑΕΚ τον αποχαιρέτησε με μία λιτή ανακοίνωση. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ίλια Ιβιτς. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας», ανέφερε η ανακοίνωση για τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή. Παράλληλα, ανακοίνωνε την πρόσληψη του Κονέ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα στην ΑΕΚ - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα ο Μελισσανίδης - Θα... τρελαθεί ο Χιμένεθ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags