Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει... Ουάρντα ο ΠΑΟ! Βάζει φωτιά στα αποδυτήρια με τον... τρελό - Ξύλο με οπαδούς
| 2020-12-26 11:48:00

Παίρνει... Ουάρντα ο ΠΑΟ! Βάζει φωτιά στα αποδυτήρια με τον... τρελό - Ξύλο με οπαδούς

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Παίρνει... Ουάρντα ο ΠΑΟ! Βάζει φωτιά στα αποδυτήρια με τον... τρελό - Ξύλο με οπαδούς

Παναθηναϊκός: Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για 24χρονο Καμερουνέζο εξτρέμ, με τον οποίο ο Λάζλο Μπόλονι είχαν συνεργαστεί στη βελγική Αντβέρπ, όπου φέτος ο παίκτης μετρά 5 εμφανίσεις με μία ασίστ.

Οι πληροφορίες από το Βέλγιο υποστηρίζουν, ότι οι άνθρωποι του συλλόγου πρόκειται να μεταβούν εκεί για την περίπτωσή του. Ο παίκτης έχει μείνει στο περιθώριο στην Αντβέρπ και ψάχνεται να βρει άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τα δεδομένα όμως είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που μεταφέρουν οι Βέλγοι, οι οποίοι υποστηρίζουν, ότι ο παίκτης είχε συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν με τον Ρουμάνο τεχνικό, χρησιμοποιώντας τον τόσο ως εξτρέμ όσο και ως κεντρικό μέσο.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται από γνώστες της Jupiler League κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με πολλά πειθαρχικά παραπτώματα. Χαρακτηρίζεται ως ημίτρελος και ιδιαίτερα ευέξαπτος ως χαρακτήρας.

Με τον Μπόλονι έχει τσακωθεί πάνω από δύο φορές και οι καυγάδες τους ξέφυγαν τα όρια των αποδυτηρίων της Αντβέρπ. Μάλιστα ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού είχε βγει δημοσίως και είχε δηλώσει «ή αυτός ή εγώ».

Ο Μπόλονι είχε συγχωρήσει πάμπολλες φορές τα παραπτώματά του και είχε παραδεχτεί το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του.

Τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά είναι σημαντικά. Είναι γρήγορος και διαθέτει πολύ καλή τεχνική. Είναι δηλαδή ποδοσφαιριστής επιπέδου Παναθηναϊκού. Εξαιτίας της περίεργης ιδιοσυγκρασίας του όμως η περίπτωσή του φαντάζει δύσκολη.

Γιατί εκτός ότι δεν τα πάει καλά με κανένα προπονητή, δημιουργεί έριδες με συμπαίκτες του, ενώ τα έχει βάλει ακόμα και με οπαδούς που τον βρίζανε. Μάλιστα σε μία έκρηξή του είχε μιμηθεί τον Ερίκ Καντονά, ανεβαίνοντας στην εξέδρα. Αλησμόνητη μάλιστα έχει μείνει κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί σε φιλικό πριν καν συμπληρωθεί 20λεπτο παιχνιδιού.

O Ιβάν Λέκο με το που ανέλαβε την Αντβέρπ τον έθεσε εκτός πλάνων στο πρώτο κρούσμα απειθαρχίας που έκανε.

Πρόκειται λοιπόν για έναν... Καμερουνέζο Ουάρντα και ίσως η ταύτιση να αδικεί τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του Βόλου, γιατί τα στοιχεία δείχνουν, ότι ο Λαμκέλ Ζε έχει πολύ χειρότερα δείγματα γραφής στη συμπεριφορά και δεν είναι τόσο διαχειρίσιμος.

«Μπορεί να παίξει 2-3 καλούς αγώνες. Στην πρώτη αποδοκιμασία όμως η συμπεριφορά του μπορεί να είναι αψυχολόγητη», μετέφερε έμπιστη πηγή στο Sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σενάριο-σοκ για κορυφαίο άσο του ΠΑΟ - Το... μπάσιμο ΠΑΟΚ και η "κλοπή" Λουτσέσκου - Όχι Μπόλονι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags