Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει σαν... τρελός να έρθει στον ΠΑΟ - Τα "σπρώχνει" ο Αλαφούζος - Διαφορά στο 1εκατ. ευρώ, αλλά...
| 2020-12-26 16:40:00

Θέλει σαν... τρελός να έρθει στον ΠΑΟ - Τα "σπρώχνει" ο Αλαφούζος - Διαφορά στο 1εκατ. ευρώ, αλλά...

Sportdog Team
Θέλει σαν... τρελός να έρθει στον ΠΑΟ -  Τα "σπρώχνει" ο Αλαφούζος - Διαφορά στο 1εκατ. ευρώ, αλλά...

Παναθηναϊκός: Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για τις θέσεις των εξτρέμ, «βομβαρδίζει» το τελευταίο 48ωρο τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με μηνύματα που φανερώνουν τη μεγάλη επιθυμία του να συνεργαστεί εκ νέου με τον Λάζλο Μπόλονι στο «τριφύλλι».

Και πιέζει καθημερινά την Αντβέρπ να τα βρει με τους «πράσινους» στο οικονομικό, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, «ανέβασε» το Σάββατο (26/12) στο λογαριασμό του ένα άρθρο βελγικού Μέσου, το οποίο ανέλυε τα δεδομένα και τις πιθανότητες της μεταγραφής του στην Ελλάδα και ανέφερε σε σχόλιό του από κάτω πως «...ναι, έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου για τον Παναθηναϊκό».

Ο ίδιος είναι πια «ψημένος» για τη μεταγραφή, όμως το ζητούμενο είναι να υπάρξει συμφωνία κι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όχι τόσο για τον εξάμηνο δανεισμό του (όπου υπάρχει βάση συμφωνίας), αλλά για το τελικό ύψος της οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

Προσώρας η απόσταση που χωρίζει τα δύο κλαμπ για τον 24χρονο δεν είναι μικρή. Η Αντβέρπ ζητούσε αρχικά οψιόν που ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός (μέσω του Πιέρ Ντρεοσί που έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση) ξεκίνησε από πολύ χαμηλά νούμερα (κάτω απ’ το μισό εκατ. ευρώ).

Στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών οι Βέλγοι «έπεσαν» κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, με την επισήμανση πως δεν σκοπεύουν να ρίξουν άλλο το ποσό, ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβασε τη δική του πρόταση λίγο κάτω απ’ το 1 εκατ. ευρώ.

Επί της ουσίας υπάρχει μία διαφορά της τάξεως το 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο στον Παναθηναϊκό υπάρχει η πεποίθηση πως σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς πρόθεση των «πράσινων» είναι να συμπεριλάβουν στην όλη διαπραγμάτευση (και στην τελική πρότασή) και κάποιους άλλους όρους, όπως ποσοστό μεταπώλησης και μπόνους συμμετοχών ή στόχων. 

Προκειμένου να «γεφυρωθεί» η απόσταση και να καμφθούν οι «αντιστάσεις» της βελγικής ομάδας, για έναν παίκτη που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζει. Τα δύο επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά, όμως οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του Ζε στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: AΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags