Facebook Pixel Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Ποιος Βινάγκρε; Αυτός τελειώνει από το λιμάνι - "Έγκλημα" Μαρτίνς - Πέταξε 3.000.000 ο Μαρινάκης!
| 2020-12-26 20:30:00

Ποιος Βινάγκρε; Αυτός τελειώνει από το λιμάνι - "Έγκλημα" Μαρτίνς - Πέταξε 3.000.000 ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Βινάγκρε; Αυτός τελειώνει από το λιμάνι - "Έγκλημα" Μαρτίνς - Πέταξε 3.000.000 ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Προβληματισμός υπάρχει στα υψηλά κλιμάκια του Ολυμπιακού σχετικά με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αφού οι περισσότεροι παίκτες ακόμα δεν έχουν αποδώσει σύμφωνα με τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν φυσικά ποδοσφαιριστές όπως ο Βινάγκρε, ο Ντρέγκερ και ο Μπρούμα, ενώ μετριότατος μέχρι στιγμής, παρά τις σχετικές ευκαιρίες που έχει πάρει, είναι ο Πέπε. Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Γκιμαράες με ένα ποσό πάνω από τα τρία εκατομμύρια ευρώ και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 23χρονος χαφ ήρθε για να καλύψει το κενό του Γκιλιέρμε που αποχώρησε για το Κατάρ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει ότι αξίζει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων». Εδώ και καιρό υπάρχουν… μουρμούρες προς το πρόσωπό του, ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις και ο προπονητής του!

Ο Μαρτίνς, παρότι τον πιστεύει και ήταν αυτός που επέμενε το καλοκαίρι να δαπανηθεί ένα σημαντικό ποσό για να έρθει στην Ελλάδα, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του και το δείχνει. Τόσο στις προπονήσεις στου Ρέντη, όπου δεν τον… αφήνει σε ησυχία όσο και με τον ελάχιστο χρόνο στα παιχνίδια.

Μάλιστα, πολλοί εκτιμούν πως δεν είναι τυχαίο ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στο τελευταίο ματς του 2020 κόντρα στην ΑΕΛ, έστω ως αλλαγή. Ο κόουτς του Ολυμπιακού βέβαια, σε αντίθεση με τον Βινάγκρε, δεν πρόκειται να τον… τελειώσει από τώρα, αφού εκτιμά πως πρόκειται για μία καλή περίπτωση παίκτη και ότι αξίζει να πάρει κάποιες ευκαιρίες. Όμως αυτές δεν θα είναι απεριόριστες, όσο ακριβή κι αν ήταν η επένδυσή του.

Ο Πέπε θα πρέπει μέσα στους πρώτους μήνες του 2020 να δείξει τα διαπιστευτήρια του στο γήπεδο, καθώς σίγουρα θα βρει χρόνο είτε στα ματς του πρωταθλήματος είτε στου Κυπέλλου που ακολουθούν. Το κλίμα πάντως αυτή τη στιγμή, δεν είναι υπέρ του και πρέπει να δουλέψει σκληρά για να το αντιστρέψει. Η μπάλα είναι στα πόδια του!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτούς ζήτησε ο Μαρτίνς - Νέο μεγάλο deal Ολυμπιακού με Κούγια - Θα γίνει... πόλεμος με ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags