Facebook Pixel Premier League: Η Άρσεναλ... έκανε ανάσταση τα Χριστούγεννα - Τριάρα στην Τσέσι με γκολάρες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-26 21:30:00

Η Άρσεναλ... έκανε ανάσταση τα Χριστούγεννα - Τριάρα στην Τσέσι με γκολάρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Άρσεναλ... έκανε ανάσταση τα Χριστούγεννα - Τριάρα στην Τσέσι με γκολάρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Premier League: Άνετη, και πιο εύκολη νίκη απ΄ ότι ανέμεναν και οι πιο πιστοί φίλοι της,  πήρε η Άρσεναλ με 3-1 επί της Τσέλσι στο «Emirates Stadium» για την 15η αγωνιστική, της "Boxind Day", στην Αγγλία.

Οι «κανονιέρηδες» βελτίωσαν την βαθμολογική τους θέση στην Premier League και επανήλθαν μετά από 7 αγώνες στις νίκες, ενώ η Τσέλσι έχασε την ευκαιρία να πιάσει στη δεύτερη θέση τη Λέστερ.

Το σκορ, στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, άνοιξε στο 34΄ ο Λακαζέτ με πέναλτι σε ανατροπή του Τίρνι από τον Τζέιμς, ενώ το 2-0 έκανε ο Ελβετός Τσάκα στο 44΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. το σκορ ανέβασε στο 3-0 ο Σάκα στο 56΄ με όμορφη διείσδυση και ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή. Η Τσέλσι κατάφερε τελικά να μειώσει στο 86΄ με τον Άμπραχαμ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε πέναλτι με τον Ζορζίνιο, αφού ο Λένο έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Εκπληκτική νίκη με 3-0, αν και έπαιζε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ταϊρόν Μινγκς (45΄) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σημείωσε η Άστον Βίλα στην έδρα της επί της Κρίσταλ Πάλας. Το σκορ άνοιξε στο 5΄ ο Τραορέ, ενώ στο 2ο 45λεπτο σκόραραν και οι Χάους (66'), Ελ Γκαζί (76').

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags