Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τεράστια "κλοπή"! Αυτόν "αρπάζει" από τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης
| 2020-12-27 18:01:00

Τεράστια "κλοπή"! Αυτόν "αρπάζει" από τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης - Πώς "έψησε" τον παικταρά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστια "κλοπή"! Αυτόν "αρπάζει" από τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης - Πώς "έψησε" τον παικταρά!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Άλλη μία μεταγραφική κόντρα φαίνεται πως θα έχουν τις επόμενες ημέρες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καθώς έχουν… φορτσάρει για τον ίδιο παίκτη από την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Τάσο Δουβίκα, που αποτελεί Νο1 πρόσωπο στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Μόλις στα 21 του χρόνια και παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης του Βόλου, έχει ήδη… τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από Ελλάδα κι εξωτερικό, ενώ τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι Θεσσαλονικείς τον παρακολουθούν στενά.

Ο Δουβίκας, που είχε ήδη ξεχωρίσει από τα 17 του όταν πήρε φανέλα βασικού στον Αστέρα Τρίπολης, τα τελευταία χρόνια είχε πτωτική πορεία στην καριέρα του, ωστόσο ο Αχιλλέας Μπέος διέκρινε το ταλέντο του και του έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία, αποκτώντας τον από τους Αρκάδες. Μετά από μία «νεκρή» σεζόν με τρεις συμμετοχές, φέτος είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ του πρωταθλήματος. Με πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 12 ματς και εξαιρετικές εμφανίσεις είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα, ενώ μετά και την εξαιρετική του παρουσία στο Γ. Καραϊσκάκης ως αντίπαλος πριν από μερικές εβδομάδες, κατάφερε να… κερδίσει και τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε κι έδωσε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η υπόθεση.

Από την αρχή ωστόσο οι Πειραιώτες έπρεπε να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια, καθώς ως γνωστόν οι σχέσεις τους με τον Μπέο δεν είναι καλές. Το τελευταίο διάστημα όμως, μπήκε στο κόλπο πολύ δυνατά και ο ΠΑΟΚ και μάλιστα φαίνεται πως έχει αποκτήσει ήδη σημαντικό πλεονέκτημα για τη μεταγραφή του μικρού, έναντι των αντιπάλων του.

Το νέο στοιχείο λοιπόν που προκύπτει, είναι πως εκτός από τον Μπέο, στον Δικέφαλο έχουν κι έναν ακόμα μεγάλο… σύμμαχο. Τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος λόγω της παρουσίας του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, δείχνει πως προτιμάει να μετακομίσει στην Τούμπα και όχι στην Αθήνα.

Ο νεαρός φορ έχει «ψηθεί» με την προοπτική του ΠΑΟΚ και δείχνει θετικός να ανέβει στη Θεσσαλονίκη είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Θεωρεί πως στους «ασπρόμαυρους» θα βρει πιο εύκολα χρόνο συμμετοχής, λόγω και των προβλημάτων στην επίθεση, σε αντίθεση με το Λιμάνι, όπου υπάρχει ο βασικός και αναντικατάστατος Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα με τον Βλάνταν Ίβιτς - Πάει σε μεγάλη ομάδα - Προχωρημένες επαφές με τον Σέρβο κόουτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags