Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Εξέλιξη-ΣΟΚ με Ζαγαρίτη - "Έγκλημα" Δώνη με ΠΑΟ - Τρέλα από Μπόλονι - "Βρωμάει" του Ουάρντα!
| 2020-12-28 22:35:00

Εξέλιξη-ΣΟΚ με Ζαγαρίτη - "Έγκλημα" Δώνη με ΠΑΟ - Τρέλα από Μπόλονι - "Βρωμάει" του Ουάρντα!

Του Αδέσποτου
Εξέλιξη-ΣΟΚ με Ζαγαρίτη - "Έγκλημα" Δώνη με ΠΑΟ - Τρέλα από Μπόλονι - "Βρωμάει" του Ουάρντα!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι συμβαίνει με τον Ζαγαρίτη στο Τριφύλλι και με τον Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ; Γιατί παίρνει άλλη μία παράλογη απόφαση ο Μπόλονι και γιατί επέστρεφε ο Ουάρντα στην Τούμπα; Αυτά κι άλλα πολλά από την εκπομπή των "Αδέσποτων", στο ραδιόφωνο του Alpha, by sportdog! 

** Καμία προσέγγιση ακόμα από τον Παναθηναϊκό προς τον Ζαγαρίτη. Πλησιάζουμε μάλιστα στην 1η Ιανουαρίου, όπου ο νεαρός μπακ θα μπορεί να μιλάει με όποια ομάδα θέλει, για να πάει το καλοκαίρι ως ελεύθερος! Πριν αρκετές ημέρες οι Πράσινοι είχαν ενημερώσει (στα λόγια) την πλευρά του παίκτη πως θα ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά ως εκεί. Τίποτα πιο… χειροπιαστό!

** Ο Χρήστος Δώνης δεν παίζει στην Άσκολι και ετοιμάζεται να φύγει. Είτε ως ελεύθερος είτε ως δανεικός. Εγκληματικό το λάθος να μην ανανεώσει το καλοκαίρι στο Τριφύλλι, που του πρότεινε συμβόλαιο με 200.00 ευρώ. Γι’ αυτό φταίει και ο πατέρας του! Έπρεπε να είχε μείνει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

** Δημοσιεύματα κάνουν λόγο σήμερα για ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Τάνκοβιτς. Αν τον ήθελαν οι Ισπανοί γιατί δεν τον έπαιρναν το καλοκαίρι; Αυτή τη στιγμή πάντως δεν έχει γίνει ακόμα βασικός στην ΑΕΚ, αφού μπροστά του είναι οι Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος και Λιβάγια. Αποκλείεται λοιπόν να ασχολείται μαζί του η Μπέτις. Επικοινωνιακά πάντως θα βοηθήσει τον παίκτη, από τη στιγμή που ήρθε νέος προπονητής. Θα του δώσει ένα έξτρα πουσάρισμα!

** Επιμένει ο Λάζλο Μπόλονι να βάλει άλλη μία… βόμβα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Μετά τα όσα έγιναν με τους Βιγιαφάνιες, Χουανκάρ και λοιπούς, επιμένει να φέρει και τον τρελοκαμερουνέζο Ντιντιέ Λακμέλ Ζε. Ο Ρουμάνος δεν έχει κερδίσει τα αποδυτήρια και θέλει να βάλει άλλον έναν παίκτη στο ρόστερ, που… σπάει τους κανόνες και συνηθίζει να δημιουργεί προβλήματα!

** Ο Ουάρντα σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει στην Ελλάδα, τα έχει πάει περίφημα, όποτε όμως είναι να γυρίσει στον ΠΑΟΚ κάτι στραβό γίνεται. Θυμίζουμε ότι από τον Δικέφαλο τελείωσε ουσιαστικά όταν δεν τον είχε βάλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και την άλλη μέρα αυτός δεν εμφανίστηκε καν στην προπόνηση. Από εκείνη τη μέρα και μετά… τελείωσε. Τώρα ο Πάμπλο Γκαρσία σκέφτεται να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία, αφού δεν θέλει τον Μπίσεσβαρ και δεν γίνεται να του φέρουν κάποιον καλύτερο από τον Αιγύπτιο. Αυτή τη στιγμή ο Ουρουγουανός έχει μπροστά μόνο τους Τζόλη και Ζίφβκοβιτς!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ! Αποχωρεί Έλληνας άσος για top ομάδα - Νέος Πέλκας - Δεν τον έβαζε ο Γκαρσία
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags