Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Μεγάλο... κόλπο Καρυπίδη - Κοντά σε σπουδαία μεταγραφή - Παίρνει "τζάμπα" πρώην του Ολυμπιακού!
| 2020-12-29 00:09:00

Μεγάλο... κόλπο Καρυπίδη - Δύο σπουδαίες μεταγραφές - Παίρνει "τζάμπα" πρώην του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Μεγάλο... κόλπο Καρυπίδη - Δύο σπουδαίες μεταγραφές - Παίρνει "τζάμπα" πρώην του Ολυμπιακού!

Άρης - Ολυμπιακός: Κοντά σε δύο πολύ δυνατές μεταγραφές βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία!

Ο Νικόλας Ιωάννου που αγωνίζεται στην Νότινχαμ Φόρεστ θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη χειμερινή μεταγραφή των Κίτρινων για τη θέση του αριστερού μπακ στην οποία έχει ζητήσει ενίσχυση ο Ακης Μάντζιος. Ο 25χρονος μπακ δεν υπολογίζεται απο τον προπονητή της αγγλικής ομάδας Κρις Χάουτον και παρά το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ φαίνεται ότι θα γίνει κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης ως δανεικός.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο δανεισμού και του Μιγκέλ Γκερέρο ο Κρις Χάουτον σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Αγγλίας. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη και ο προπονητής της Νότιγχαμ τόνισε σχετικά: «Μπορούμε να θέσουμε το θέμα ως εξής: Με την ομάδα που διαθέτουμε και τον αριθμό (των παικτών) που έχουμε σ’ αυτή, υπάρχει σοβαρή σκέψη να στηριχθούμε στους παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν περισσότερα λεπτά σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Θα προσπαθήσουμε να παραχωρήσουμε δανεικούς κάποιους ποδοσφαιριστές. Τώρα, ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες, δεν μπορούμε να πούμε το παραμικρό έως ότου τελειώσει κάτι, θα είναι άδικο εξάλλου απέναντι στους ποδοσφαιριστές και πιθανόν αυτή τη στιγμή να μην είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το ποιοι θα είναι αυτοί. Πρέπει όμως να δημιουργήσουμε συνθήκες ισορροπίας στην ομάδα. Σίγουρα έχουμε πάρα πολλούς παίκτες στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags