Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σενάριο για χαφ από Βέλγιο - Κόστος 1 εκατ. ευρώ - Τον φέρνει μαζί με τον Ζε;
| 2020-12-29 13:24:00

Σενάριο για χαφ από Βέλγιο στον ΠΑΟ - Κόστος 1 εκατ. ευρώ - Τον φέρνει μαζί με τον Ζε;

Sportdog Team
Σενάριο για χαφ από Βέλγιο στον ΠΑΟ - Κόστος 1 εκατ. ευρώ - Τον φέρνει μαζί με τον Ζε;

Παναθηναϊκός: Την ώρα που ο Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ "παίζει" δυνατά για μεταγραφή στο Τριφύλλι, βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πράσινοι εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Ντένι Χότσκο.

Πρόκειται για τον 26χρονο Μαυροβούνιο χαφ της Μουσκρόν, στην οποία όμως έχει χάσει τη θέση του και εμφανίζεται ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, παρότι έχει συμβόλαιο με την βελγική ομάδα μέχρι το 2022.

Το δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Γερμανικές ομάδες και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Λαμκέλ Ζε που θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή. Μαζί του ενδέχεται να μετακινηθεί και ο Χότσκο, το προφίλ του οποίου αρέσει στον Μπόλονι αλλά και στον Γάλλο αθλητικό διευθυντή, Πιέρ Ντρεοσί.

Η ομάδα από την Αθήνα σύντομα θα καταθέσει πρόταση δανεισμού για 6 μήνες με οψιόν αγοράς του αφού δεν έχει αρκετά χρήματα. Η Μουσκρόν, η αλήθεια είναι, ότι δεν θα πρέπει να εμποδίσει την μεταγραφή. Το κόστος θα φτάσει περίπου στο 1 εκατομμύριο για τον 26χρονο που είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags