Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μάτια" του Γκαρσία στη Λατινική Αμερική οι Κοντρέρας και Λίνο
| 2020-12-29 20:00:00

"Σκάνε" μεταγραφές - Δύο πρώην ΠΑΟΚτσήδες "φέρνουν" παικταράδες για τον Γκαρσία!

Sportdog Team
"Σκάνε" μεταγραφές - Δύο πρώην ΠΑΟΚτσήδες "φέρνουν" παικταράδες για τον Γκαρσία!

ΠΑΟΚ: Είναι ξεκάθαρο ότι από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, ο «Δικέφαλος» αρχίζει και πάλι να ρίχνει τα δίχτυα του και στην Λατινική Αμερική για να βρει παίκτες που τον ενδιαφέρουν.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις αναζητήσεις και η αλήθεια είναι ότι έχει ενεργοποιήσει και τις γνωριμίες που έχει τόσο στην πατρίδα του όσο και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Δύο τέτοιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι παλιοί συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, ο Αλβες Λϊνο και ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο πρώτος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Βραζιλίας (άλλωστε είχε εργαστεί και ως σκάουτ του ΠΑΟΚ για ένα διάστημα) και ο δεύτερος αυτή της Χιλής. Φυσικά, έχουν και συνολικά γνώση της αγοράς στο νότιο ημισφαίριο και έχουν ήδη φροντίσει να προτείνουν παίκτες σε θέσεις που ψάχνει ο «Κανάριο», κυρίως μέσους και επιθετικούς.

Φυσικά, το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί να αποκτήσει κάποιον από αυτούς είναι επιλογή του συλλόγου και των συζητήσεων που θα γίνουν μεταξύ διοίκησης, Ρέμπε και Γκαρσία. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Γκαρσία έχει φροντίσει να αρχίσει σε βάθος προεργασία για να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο και ς’ αυτή την προσπάθειά του έχει και πολύτιμους συμπαραστάτες.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags