Facebook Pixel Άρης - Ματέο Γκαρσία: Παρέμβαση Καρυπίδη - Έπεσε στα... μαλακά ο Γκαρσία
| 2020-12-30 17:42:00

Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης για Ματέο Γκαρσία!

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης για Ματέο Γκαρσία!

Άρης - Ματέο Γκαρσία: Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στη Λαμία (04/01, 19:30).

Στην πρεμιέρα του β΄ γύρου της Super League ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος». Αντίθετα, ο Τζέιμς Τζέγκο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αυξάνοντας τις πιθανότητες να συμμετάσχει στο ίδιο ματς. Επιπλέον, ο Έργκις Κάτσε ακολούθησε και πάλι κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, καθώς και παιχνίδι τακτικής.

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Σάσα, από την πλευρά τους, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, καθώς αμφότεροι επέστρεψαν το βράδυ της Τρίτης (29/12) από την Χριστουγεννιάτικη άδεια. Ο μεν Αργεντινός εξτρέμ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Μάντζιο και όλα δείχνουν πως θα... γλιτώσει, καθώς ήταν αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης. Ο δε Βραζιλιάνος μέσος είχε εξασφαλίσει επιπλέον άδεια και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Αύριο, Πέμπτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί σε δύο γκρουπ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags