Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τα βρήκε με Πάσος Φερέιρα για Ρέαμπτσιουκ"
| 2020-12-30 22:23:00

"Σκάει" μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό - Κλείνει τον διακαή πόθο του Μαρτίνς - Εξελίξεις!

Sportdog Team
"Σκάει" μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό - Κλείνει τον διακαή πόθο του Μαρτίνς - Εξελίξεις!

Ολυμπιακός: Πορτογαλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι Ολυμπιακός και Πάσος Φερέιρα τα βρήκαν για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!

Όπως γράφουν στην Ιβηρική χώρα, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία, που θα φέρει τον Ρέαμπτσιουκ στον Πειραιά αντί δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, επισημαίνουν πως ο παίκτης έχει απορρίψει την Πόρτο και προτιμά να αγωνιστεί στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι οι "δράκοι" έχουν δικαίωμα επαναγοράς του.

«Ο Ρέαμπτσιουκ θα αποχωρήσει από την Πάσος Φερέιρα, με τη συμφωνία να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Ολεγκ έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του, με τον Μολδαβό να προτιμάει τον Ολυμπιακό από την Πόρτο. Η Πόρτο διατηρεί δικαίωμα επαναγοράς του, αλλά ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα.  Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μια πρόταση που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, την οποία έχει αποδεχθεί η Πάσος Φερέιρα. Ο πρόεδρος της νωρίτερα μάλιστα επιβεβαίωσε την πρόταση του ελληνικού συλλόγου, αλλά και το γεγονός ότι η Πόρτο προσπαθεί να τον αγοράσει ξανά.  Η επιθυμία του παίκτη, ωστόσο, είναι ξεκάθαρη, με τον Ολεγκ να προτιμάει τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που προπονεί ο Πέδρο Μαρτίνς», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags