Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια επιτυχία Μαρινάκη - Έτσι έγινε η ανατροπή
| 2020-12-31 17:53:00

Τεράστια επιτυχία Μαρινάκη - Έτσι έγινε η ανατροπή - Έδωσε τρελά λεφτά - Νέο "καψώνι" από Πόρτο!

Του Αδέσποτου
Τεράστια επιτυχία Μαρινάκη - Έτσι έγινε η ανατροπή - Έδωσε τρελά λεφτά - Νέο "καψώνι" από Πόρτο!

Ολυμπιακός: Ανατροπή στην ανατροπή με την υπόθεση Ρέαμπτσιουκ. Εκεί που όλα έδειχναν, ότι ο παίκτης θα κατέληγε στην Πόρτο, η οποία άσκησε το δικαίωμα αγοράς που είχε από την Πάσος Φερέιρα, τελικά πιάνει λιμάνι και μάλιστα άμεσα.

Για να γίνει η μεταγραφική με αυτό το... γκολ στις καθυστερήσεις, μέτρησε η τρέλα του παίκτη για Ολυμπιακό και Μαρτίνς. Ο 22χρονος μάλιστα θα ταξιδέψει άμεσα μαζί με τον ατζέντη του. Θα κάνει πρωτοχρονιά κυριολεκτικά μέσα στο αεροπλάνο και θα φτάσει στο Ελ Βενιζέλος στις 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Οι διαδικασίες κινούνται με ταχύτητα, για να περάσει ιατρικά και να κάνει προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο παίκτης βγάζει την εικόνα, ότι είναι πολύ ψημένος.

Βγάζει αυτήν την επιθυμία ότι στον Ολυμπιακό θα παίξει. Αυτή ήταν η παράμετρος που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Ερυθρόλευκων. Πρόκειται εννοείται για μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί κατάφερε να τον πάρει από τον Πόρτο.

Δεν ξέρω αν θα πιάσει. Χειρότερος από τον Βινάγκρε πάντως δεν θα βγει. Γιατί ο παίκτης επαναλαμβάνω γουστάρει που έρχεται. Ο Βινάγκρε ήρθε ξενερωμένος.

Επίσης να τονίσω, ότι είναι Μολδαβός στην καταγωγή. Είναι πορτογαλοαναθρεμμένος. Μπορεί να τον θυμάστε όταν έπαιξε κόντρα στην Ελλάδα με τη Μολδαβία. Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Αλλά κάνει στον Μαρτίνς.

Και πάμε στα νούμερα. Η μεταγραφή του θα κοστίσει πάνω από 2 εκατ.Ευρώ. Το 40-50 % πάει στην Πόρτο, ενώ έχουν μπόνους στόχων για την Πάσος Φερέιρα. Είναι η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι. Η πρώτη ήταν του Πέπε που κόστισε 4 εκατ.Ευρώ. Τί ενώνει τους δύο παίκτες; Είναι και οι δύο “πορτογαλικές” μεταγραφές και είναι επιλογές Μαρτίνς.

Και μία είδηση επί του πιεστηρίου. Η πηγή μου στην Πορτογαλία αναφέρει, ότι μετά την ανατροπή με τον Ρέαμπτσιουκ η Πόρτο πάει για παίκτη. Είναι πολύ πιθανό να είναι ο Ρέις ο αντί-Ρέαμπτσιουκ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρέις ήταν η καψούρα του Μαρτίνς που δεν κατάφερε να τον πάρει το καλοκαίρι για αντί-Τσιμίκα, παρότι έλεγαν ότι θα ερχόταν τον Γενάρη στον Ολυμπιακό. Τώρα που ήρθαν τα πάνω κάτω, η Πόρτο κινείται να τον κάνει δικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό με τον επιθετικό - Συμφώνησαν Μαρτίνς-Μαρινάκης - "Μπαμ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags