Facebook Pixel Αλεσάντρο Νέστα: Η ποδοσφαιρική απόφαση που έκανε χαρούμενο τον πατέρα του
| 2020-12-31 21:45:00

Συγκινητική ιστορία από Νέστα! Η ποδοσφαιρική απόφαση που έκανε χαρούμενο τον πατέρα του

Sportdog Team
Συγκινητική ιστορία από Νέστα! Η ποδοσφαιρική απόφαση που έκανε χαρούμενο τον πατέρα του

Αλεσάντρο Νέστα: Συγκινητική ιστορία! Η ποδοσφαιρική απόφαση που έκανε χαρούμενο τον πατέρα του

Μια ιστορία από τα παλιά έχει γίνει γνωστή από τον Αλεσάντρο Νέστα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια απόφαση που πήρε ο πατέρας του όταν ο παλαίμαχος αμυντικός ήταν 7 ετών.

“Όταν ήμουν 7 χρονών ο μπαμπάς μου μ’ έγραψε στην ομάδα της γειτονιάς μας. Μετά από μερικούς μήνες ένας σκάουτερ της Ρόμα με ανακάλυψε και ενδιαφέρθηκε για μένα.

Ρώτησε τον πατέρα μου αν μπορεί να με πάρει στη Ρόμα αλλά ο πατέρας μου, που είναι φανατικός οπαδός της Λάτσιο, αρνήθηκε. Τελικά μετά από λίγο καιρό κατέληξα στις ακαδημίες της Λάτσιο και νομίζω πως αυτό τον έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου”…

 

Η Μίλαν

Όταν ο Αλεσάντρο Νέστα άφηνε τη Λάτσιο για να υπογράψει στη Μίλαν, δε φανταζόταν ότι θα «έχανε» τον πατέρα του.

Ήταν το καλοκαίρι του 2002 όταν η κατάρρευση του Σέρτζιο Κρανιότι δημιούργησε μεγάλα οικονομικά προβλήματα στους λατσιάλι, με συνέπεια ακόμη και ο αρχηγός να βγει προς πώληση. Οπαδός της Λάτσιο από πιτσιρικάς και προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της, ο Νέστα βρέθηκε σε μια θέση που δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν ποτέ.

Τελικά, έχοντας προτάσεις από Μίλαν και Γιουβέντους, επέλεξε τους “ροσονέρι” και ανέβηκε στον ιταλικό βορρά, όπου επιβεβαίωσε την τεράστια αξία του, κατακτώντας πρωταθλήματα και Champions League. Κανέναν από αυτούς τους τίτλους, όμως, δεν τους πανηγύρισε με τον πατέρα του.

Για την ακρίβεια, ο πατέρας του, ο οποίος μάλλον ήταν πιο φανατικός οπαδός της Λάτσιο κι από τον ίδιο τον Αλεσάντρο, αρνήθηκε να παρακολουθήσει οποιοδήποτε ματς της Μίλαν από το 2002 κι έπειτα, παρά το γεγονός ότι εκεί έπαιζε ο γιος του. Ο λόγος; Δεν ήθελε να τον δει με άλλη φανέλα πλην αυτής των λατσιάλι…

ΠΗΓΗ: iperiodico.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags