Facebook Pixel Ευθύμης Κουλούρης: Είναι πασιφανές ότι επιθυμεί τον επαναπατρισμό του
| 2021-01-01 15:45:00

Τρελό μπάχαλο με Κουλούρη! Σε ποια top ελληνική ομάδα τον στέλνουν - Απίστευτη εξέλιξη...

Του Αδέσποτου
Τρελό μπάχαλο με Κουλούρη! Σε ποια top ελληνική ομάδα τον στέλνουν - Απίστευτη εξέλιξη...

Ευθύμης Κουλούρης: Είναι πασιφανές ότι επιθυμεί τον επαναπατρισμό του. Δεν υπολογίζεται στην Τουλούζ. Δεν είναι ούτε στις αποστολές (έχει να παίξει από τις 7 Νοεμβρίου στην ήττα με 5-4 από τη Βαλενσιέν). Οκτώ αναμετρήσεις μετρά φέτος στη Ligue 2, οι οποίες συνδυάστηκαν με ποδοσφαιρική αφλογιστία.

Προκαλεί όμως εντύπωση το γεγονός, ότι έχει αυτοπροταθεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη και δεν ξέρω αν έχει γίνει παρόμοια κίνηση με Παναθηναϊκό. Προφανώς ο 24χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός έχει αλλάξει εκπροσώπηση.

Και λέω εγώ από τα λίγα που ξέρω από την πιάτσα των μάνατζερ, όσο θέλεις να ξαναβάλεις το προϊόν σου πάλι στο παιχνίδι, δεν πας να τον προτείνεις σε 4 από τις 5 ομάδες της Super League. Αυτό δεν δείχνει επαγγελματικό χειρισμό και στρατηγική.

Καταρχάς, δεν είναι ίδια μαγαζιά. Δεν είναι ίδιες ομάδες. Δεν μπορεί να ταιριάξει και σε Ολυμπιακό και σε ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ και σε Άρη.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει να σκοράρει πολλούς μήνες! Σύμφωνα με τα στοιχεία, η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 5 Οκτωβρίου του 2019, στην ήττα της Τουλούζ με τη Μπορντώ με 3-1 για την 9η αγωνιστική της Ligue 1.

Συν τοις άλλοις, η Τουλούζ για να τον δανείσει θα θέλει και κάποια χρήματα.

Επιπρόσθετα στοιχεία στην υπόθεση του Κουλούρη που θέλει να βρει ομάδα, στην οποία θα έχει ρόλο και χρόνο συμμετοχής, είναι ότι το συμβόλαιό του στη γαλλική ομάδα του αποφέρει 600.000 ετησίως.

Αλλά το εδώ Κουλούρης, εκεί Κουλούρης δεν «χτυπάει» καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύλο" για βασικό του ΠΑΟ! "Ξηλώνονται" Μαρινάκης, Ιβάν, Τίγρης - Δεν σου πάει στο μυαλό ποιος είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags