Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κατάθεση ψυχής από Ουάρντα για την Εθνική Αιγύπτου - "Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;"
| 2021-01-01 17:06:00

Κατάθεση ψυχής από Ουάρντα - "Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Ξέρει την αλήθεια ο..."

Sportdog Team
Κατάθεση ψυχής από Ουάρντα - "Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Ξέρει την αλήθεια ο..."

ΠΑΟΚ: Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, στην οποία δεν έχει επιστρέψει μετά το 2019, όταν κατηγορήθηκε από μοντέλο για σεξουλική παρενόχληση.

Ο Αιγύπτιος άσος τόνισε πως του λείπει το να αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, υποστήριξε ότι δεν έκανε τίποτα λάθος και δήλωσε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ γνωρίζει την αλήθεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αγωνιζόμουν για την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Όλοι διαπράττουν λάθη και συγχωρούνται. Μου λείπει η εθνική ομάδα και ήμουν ένας από τους σημαντικούς παίκτες", είπε αρχικά ο Ουάρντα στο κανάλι MBC Masr και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Σαλάχ γνωρίζει ότι δεν έκανα τίποτα. Του έδωσα το κινητό μου, ξέρει ότι όλοι κάνουν λάθη και ότι ήμουν καταπιεσμένος. Έμεινα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για 10 ημέρες».

Στην συνέχεια, υπογράμμισε: «Όλη η ομάδα της Αιγύπτου ήταν δίπλα μου. Αυτό που συνέβη τότε, έγινε επειδή σίγουρα κάποιος ήθελε να δημιουργήσει θέμα για μένα. Γιατί να ζητήσω συγνώμη; Ορκίζομαι ότι δεν έκανα τίποτα λάθος και η οικογένειά μου το γνωρίζει πλήρως αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags