Facebook Pixel ΑΕΚ: Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία θυμάται η σελίδα Χρονοντούλαπο στο Facebook
| 2021-01-01 23:00:00

Ξεπούλησε σε μια μέρα! Τρελά λεφτά σε ΑΕΚ – 10 εκατομμύρια ο τζίρος

Sportdog Team
Ξεπούλησε σε μια μέρα! Τρελά λεφτά σε ΑΕΚ – 10 εκατομμύρια ο τζίρος

ΑΕΚ: Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία θυμάται η σελίδα Χρονοντούλαπο στο Facebook.

26-5-1993. Εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ ομάδας στην Ελλάδα, έγιναν μπροστά σε 2000 κιτρινόμαυρους φιλάθλους και την κορδέλα έκοψε ο τότε υπουργός αθλητισμού, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δηλώνοντας ότι η πολιτεία είναι κοντά στους νοικοκύρηδες. Οι νοικοκύρηδες ήταν το δίδυμο Μελισσανίδης-Καρράς που ακόμα δεν συμπλήρωσαν χρόνο ως μεγαλομέτοχοι και ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα, είχαν απομείνει δυο αγωνιστικές και η ΑΕΚ ήταν στο +1 από τον Παναθηναϊκό, σε τέσσερις μέρες ο δικέφαλος αντιμετώπιζε τον Εδεσσαϊκό στη Μακεδονία και τελευταία αγωνιστική τον Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια.

Την προηγούμενη μέρα η διοίκηση οργάνωσε μεγαλοπρεπή επίδειξη μόδας, σε ξενοδοχείο, για να παρουσιάσει τα προϊόντα της μπουτίκ με συντονιστή τον Ασλάνη, επικεφαλής την Τσιντικίδου και επίσημο καλεσμένο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Το νέο κατάστημα της ΑΕΚ μέσα σε μόνο δυο μέρες λειτουργίας έκανε τζίρο 10 εκατομμύρια δραχμές, ενώ τα συνολικά κέρδη της Ένωσης από τη συνεργασία με την Basic υπολογίζονταν στα 55 εκατομμύρια δραχμές.

Στα πλάνα Μελισσανίδη και Καρρά πλέον ήταν το γήπεδο της Φιλαδέλφειας να φτάσει σε χωρητικότητα τις 50000 θέσεις, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει το ρετουσάρισμα του γηπέδου με την ανάπλαση των αποδυτηρίων, την κατασκευή μεμπερς–κλάμπ, την δημιουργία αίθουσας τύπου και τοποθέτηση νέων πάγκων και την επόμενη χρονιά η αλλαγή σε όλη τη πλευρά της οδού Καππαδοκίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags