Facebook Pixel Άρης: Εξελίξεις με Γκερέρο και Ιωάννου - "Ψάχτηκε" και για Σωτηρίου
| 2021-01-02 00:05:00

Εξελίξεις στον Άρη με Γκερέρο και Ιωάννου - Τι "παίζεται" με πρώην στόχο του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Άρη με Γκερέρο και Ιωάννου - Τι "παίζεται" με πρώην στόχο του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Άρης: Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο παραμένει ο νούμερο ένα στόχος του Άρη για την επίθεση, με τους Θεσσαλονικείς να πιέζουν πιέζουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή να δεχθεί να έρθει το επόμενο εξάμηνο στο Κλεάνθης Βικελίδης με προοπτική να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν παίζει πολύ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά παρ' όλα αυτά δείχνει να "κλωτσάει" στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κιτρινόμαυροι ασχολήθηκαν και με την περίπτωση του Πιέρου Σωτηρίου, ο οποίος στο παρελθόν είχε φτάσει κοντά στο να φοέσει τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η άρνηση της Αστάνα να συζητήσει τον δανεισμό του Κύπριου και η επιθυμία της να πουλήσει τον παίκτη αναγκάζει τον Αρη να επανέλθει στην περίπτωση του Ανχελ Γκερέρο.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας εντωμεταξύ θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το θέμα της απόκτησης του Νικόλα Ιωάννου με τον οποίο οι άνθρωποι του Αρη έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία. Μένει απλά να διευκρινιστεί μα τελευταία λεπτομέρεια για να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags