Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός στην Τούμπα - Τον... τέλειωσαν πριν ανακοινωθεί - "Ανακοίνωσαν" ήδη τον διάδοχο (ΦΩΤΟ)
| 2021-01-03 07:47:00

Χαμός στην Τούμπα - Τον... τέλειωσαν πριν ανακοινωθεί - "Ανακοίνωσαν" ήδη τον διάδοχο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στην Τούμπα - Τον... τέλειωσαν πριν ανακοινωθεί - "Ανακοίνωσαν" ήδη τον διάδοχο (ΦΩΤΟ)

ΠΑΟΚ: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος είχε ενταχθεί στο τιμ του Δικεφάλου το καλοκαίρι όταν προπονητής ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα.  

Ο Αμανατίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ μετά από εισήγηση του Όλαφ Ρέμπε και με σκοπό να εστιάσει στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο δεν «ταίριαξε», κρίνοντας από την εξέλιξη των πραγμάτων, στον οργανισμό και αναμένεται να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου, κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα λάβει τέλος μετά από λίγους μήνες και τη θέση του θα αναλάβει ο Γιάννης Θωμαΐδης, που ήδη αποτελεί μέλος της τεχνικής ηγεσίας. 

Είναι χαρακτηριστικό, πως παρότι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Αμανατίδη κι ως εκ τούτου παραμένει η καρτέλα του στο τιμ της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αυτή του Γιάννη Θωμαίδη έχει προστεθεί στο τμήμα του τεχνικού επιτελείου και μάλιστα μπροστά από εκείνη του Πάμπλο Γκαρσία λόγω της τυπικής παραμέτρου του ότι αυτός είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags