Facebook Pixel Bundesliga: "Δώρο" της Λεβερκούζεν στη Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-01-02 19:00:00

"Δώρο" Λεβερκούζεν στη Μπάγερν - Επιστροφή στις νίκες για Γκλάντμπαχ, ήττα για Λημνιό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Δώρο" Λεβερκούζεν στη Μπάγερν - Επιστροφή στις νίκες για Γκλάντμπαχ, ήττα για Λημνιό (ΒΙΝΤΕΟ)

Bundesliga: Τη δεύτερη διαδοχική ήττα της γνώρισε η Λεβερκούζεν, χάνοντας την ευκαιρία να επιστρέψει - έστω και με αγώνα περισσότερο - στην κορυφή της Bundesliga. Οι «ασπιρίνες» ηττήθηκαν με 2-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την είχαν πατήσει και απένατι στην Μπάγερν. Έτσι, έμειναν δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν, η οποία έχει μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Πίτερ Μποζ προηγήθηκε στο 9ο μόλις λεπτό με ένα υπέροχο γκολ - τακουνάκι του Ναντιέμ Αμίρι. Ωστόσο, η Άιντραχτ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αμίν Γιουνές στο 22’ και να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης με τη βοήθεια του Έντμοντ Ταπσομπά που σκόραρε σε λάθος εστία στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Δημήτριος Λημνιός πέρασε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό, στη θέση του Ράφαελ Τσίκος, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του. Η Κολονία έχασε με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ στο «Ράιν Ενεργκί Στάντιον», με τον Ιάγκο να σημειώνει στο 77’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Οι «τράγοι» έμειναν για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη και πλέον είναι - μόλις - στο +5 από την προτελευταία Μάιντς.

Ένα γκολ του Μπριλ Εμπολό στάθηκε αρκετό για να πάρει η Γκλάντμπαχ τη νίκη επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ στη «Σούκο Αρίνα». Τα «πουλάρια» του Μάρκο Ρόζε κυριάρχησαν, είχαν και δοκάρι κι εν τέλει έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο» με το τέρμα του πρώην άσου της Σάλκε.

Η Ουνιόν Βερολίνου συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς με γκολ των Σεράλντο Μπέκερ και Ταϊβό Αβονίγι στο πρώτο ημίωρο επικράτησε με 2-0 της Βέρντερ στη Βρέμη, πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη της. Η Φράιμπουργκ, από την πλευρά της, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες μετά το νικηφόρο πέρασμα με σκορ 3-1 από την «Πρι Ζέρο Αρίνα». Όσο για τη Χόφενχαϊμ, γνώρισε την τρίτη ήττα τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, απόρροια των πολλών απουσιών.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Χοφενχάιμ-Φράιμπουργκ               1-3

(58’ Μπεμπού - 7’ Σανταμαρία, 34’πέν. Γκρίφο, 42’αυτ. Άνταμς)
 

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Λεβερκούζεν   2-1

(22’ Γιουνές, 54’αυτ. Ταπσομπά - 9’ Αμίρι)
 

Κολωνία-Άουγκσμπουργκ               0-1

(77’ Ιάγκο)
 

Βέρντερ Βρέμης-Ουνιόν Βερολίνου     0-2

(12’ Μπέκερ, 28’ Αβονίγι)
 

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Γκλάντμπαχ       0-1

(58’ Εμπολό)
 

Χέρτα Βερολίνου-Σάλκε               19:30

Στουτγκάρδη-Λειψία                  21:30

Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ             3/1

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς              3/1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags