Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Τεράστια έκπληξη Πάμπλο Γκαρσία - Μπήκε αποστολή ακόμα δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ!
| 2021-01-02 18:44:00

Τεράστια έκπληξη Πάμπλο Γκαρσία - Μπήκε αποστολή ακόμα δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη Πάμπλο Γκαρσία - Μπήκε αποστολή ακόμα δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ!

Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Τβέντε, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΛ, το πρώτο για το 2021. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για την αναμέτρηση στο Αλκαζάρ.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης ενόψει του αγώνα κόντρα στους Βυσσινί. Στο πρώτο κομμάτι είχαμε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ροντρίγκο παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε εκτός.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags