Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: "Παγκόσμια πρωτοτυπία με Ουάρντα - Τον κλωτσάς και φεύγει"
| 2021-01-02 20:43:00

"Παγκόσμια πρωτοτυπία με Ουάρντα - Τον κλωτσάς και φεύγει" - Αποκάλυψη-σοκ για τις μεταγραφές!

του Γιώργου Κτενά
"Παγκόσμια πρωτοτυπία με Ουάρντα - Τον κλωτσάς και φεύγει" - Αποκάλυψη-σοκ για τις μεταγραφές!

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Σούπερ ανάλυση για την επιστροφή τού Αιγύπτιου άσου στον Δικέφαλο, καθώς είναι σαφές ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν θα καταφέρει ο Γκαρσία να τον ελέγξει.

Το sportdog.gr μίλησε με τον Στέλιο Γρηγοριάδη, μπαρουτοκαπνισμένο Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο, για να πάρουμε απαντήσεις σε πολλές από τις αυθόρμητες ερωτήσεις που έρχονται στο μυαλό όλων...

"Παγκόσμια πρωτοτυπία - Θα βρει το κουμπί ο Γκαρσία; - Η διαφορά με άλλες θητείες"

"Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που συμβαίνει με τον Ουάρντα, δεν θυμάμαι ξανά να υπάρχει ποδοσφαιριστής που να φεύγει 3 φορές από μία ομάδα και να έρχεται 4 φορές στην ίδια ομάδα. Δεν ξέρω καμία ομάδα που να δίνει δανεικό 3 φορές έναν παίκτη και να επιμένει να τον διατηρεί στο δυναμικό της και να τον πληρώνει από πάνω. Ο Ουάρντα το έχει, έχει να δώσει πράγματα, κάνει πράγματα να συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο χωρίς να είναι φοβερός σουτέρ, ντριπλέρ, οργανωτής ή σκόρερ. Αλλά έχει κάτι από όλα αυτά, συν τρέλα και ποδοσφαιρική ευφυΐα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Σ. Γρηγοριάδης.

Γιατί στον Δικέφαλο δεν τα κατάφερε ποτέ ο Ουάρντα;

"Επειδή κανείς δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει για να αποκτήσει περισσότερη ευφυΐα, για να καταλάβει ότι στον ΠΑΟΚ πρέπει να ενταχθεί στο σύνολο και να περιορίσει τρέλες. Ελπίζω ότι ο Γκαρσία θα βρει το κουμπί που δεν βρήκαν ο Ίβιτς και ο Λουτσέσκου. Υπάρχει μια διαφορά βέβαια: Ο Ουάρντα που έδιωχνε ο ΠΑΟΚ, τότε, δεν ήταν καλύτερος από άλλους παίκτες που είχε η ομάδα. Ο Ουάρντα που έρχεται τώρα είναι από τους πιο ποιοτικούς στο ρόστερ".

"Πίστευα ότι θα το κατάφερνε ο Λουτσέσκου - Γελούσαν μαζί του - Τον κλωτσάς και φεύγει"

Πιστεύετε ότι αυτή τη φορά μπορεί να τα καταφέρει;

"Είναι θέμα διαχείρισης του προπονητή. Πώς θα τον σετάρει στη λογική του ομαδικού πνεύματος, της πειθαρχίας και της σοβαρότητας. Αυτός είναι μαζί του στις προπονήσεις, στα ξενοδοχεία, στα ταξίδια. Αυτός να βρει τον τρόπο. Πίστευα ότι ο Λουτσέσκου θα το κατάφερνε, γιατί ήταν εξπέρ στην επικοινωνία. Αλλά δεν το είχε καταφέρει, ήταν ο μόνος που δεν τα είχε καταφέρει μαζί του".

Υπάρχει κάποια ιστορία από εκείνη την εποχή που να δείχνει πώς σκέφτεται ο Ουάρντα και δεν τα έχει καταφέρει ποτέ στον Δικέφαλο;

"Στην προετοιμασία, με τον Λουτσέσκου, εμφανιζόταν κάθε πρωί και έλεγε ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του τελευταίου πρωταθλήματος, ότι είναι ο Φαραώ, είναι σπουδαίος κ.λπ. Αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου, τα πίστευε όσα έλεγε. Στην αρχή γελούσαν μαζί του, αλλά μετά έγινε ενοχλητικός. Αλλά δεν είμαι μόνο η συμπεριφορά. Είναι και η πειθαρχία στα αυτονόητα. Παραβιάζει τα ωράρια, δεν γυρίζει σπίτι του την ώρα που πρέπει, πρόσφατα είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και είχε σπάσει την καραντίνα. Τον κλωτσάς και φεύγει όταν είσαι μεγάλη ομάδα. Βέβαια, είναι περίεργο φρούτο ο Ουάρντα αλλά είναι και περίεργο τρένο ο Γκαρσία. μπορεί να βρει τον τρόπο μαζί του".

"Για αυτό επιστρέφει στον ΠΑΟΚ - Δεν θα ξοδέψει χρήματα στις μεταγραφές η ομάδα"

Η έλευση του Ουάρντα μπορεί να σημαίνει κάτι για άλλους παίκτες; Για παράδειγμα για τον Μπίσεσβαρ;

"Νομίζω ότι ο Δικέφαλος δεν τον παίρνει για οργανωτη αλλά για να έχει έναν πλάγιο επιθετικό. Γιατί αν δεν παίζουν Ζίβκοβιτς και Τζόλης δεν υπάρχει άλλος για να παίξει. Ήθελαν μπακ απ, περισσότερες λύσεις για τα λάγια της επίθεσης - Για αυτό επιστρέφει και ο Λάμπρου. Στην ανάγκη βέβαια μπορεί να παίξει και ως κεντρικός χαφ, αλλά όποτε έπαιξε σε αυτή τη θέση στον ΠΑΟΚ δεν τα πήγε καλά. Αλλά μπορεί να παίξει και εκεί. Θεωρώ ότι ο Μπίσεσβαρ είναι άλλο καπέλο, κανείς δεν θέλει να τον διώξει, αλλά προσπαθούν να τον βοηθήσουν για να βρει τον παλιό καλό εαυτό του. Αν συνέλθει είναι για βασικός. Αλλά εδώ φτάσαμε στο σημείο να είναι κομβικός ο Καντουρί στην ομάδα! Όταν δεν υπάρχει καλύτερος, αναδεικνύεται ο λιγότερο κακός".

Τέλος, θέλω να μου πείτε τι να περιμένουμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στον Δικέφαλο.

"Κάνουν προσπάθεια για 4 παίκτες, αλλά δεν υπάρχει καμία διάθεση και κανένα οικονομικό περιθώριο να ξοδευτούν χρήματα για κάποια μεγάλη έκπληξη, λόγω του Financial Fair Play. Θα μου πεις ο μεγάλος ξένος είναι άνεργος αυτή την εποχή; Όχι. Άρα θα πάει σε λύσεις τύπου Ουάρντα, Λάμπρου και δανεικών".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεισμός σε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Θα "τρελαθούν" Σαββίδης-Μαρινάκης - "Κλέβουν" από το Λιμάνι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags