Facebook Pixel Γιούργκεν Κλοπ: Τρομερός Κλοπ: 50ευρω σε "Λέβα", το μποξεράκι του Κριστιάνο και η φοβερή κίνηση στη Λίβερπουλ!
| 2021-01-02 22:10:00

Τρομερός Κλοπ: 50ευρω σε "Λέβα", το μποξεράκι του Κριστιάνο και η φοβερή κίνηση στη Λίβερπουλ!

Οι Μιχείες
Τρομερός Κλοπ: 50ευρω σε "Λέβα", το μποξεράκι του Κριστιάνο και η φοβερή κίνηση στη Λίβερπουλ!

Γιούργκεν Κλοπ: Μία ιδιαίτερη… παρέμβαση υπήρξε το απόγευμα του Σαββάτου στον αέρα» του Alpha 9.89.

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89, αλλά και η συζήτηση με τον Κώστα Πάλλη, που επιμελήθηκε την ελληνική έκδοση του εξαιρετικού βιβλίου για τον Γιούργκεν Κλοπ, με τίτλο «Ιστορία ενός νικητή», που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο.

Γνωστός ποδοσφαιρικός ανταποκριτής, τόσο στα γερμανικά, όσο και στα αγγλικά παιχνίδια, ο Raphael Honigstein μιλάει με την οικογένεια, τους φίλους, τους παίκτες και τους συνεργάτες του για να αποτυπώσει την πραγματική ιστορία της καριέρας του Γιούργκεν Κλοπ, ενός ιδιοφυούς μεταρρυθμιστή του ποδοσφαίρου που κατάφερε να ανεβάσει την ένταση στο Άνφιλντ με την κατάκτηση του έκτου Τσάμπιονς Λιγκ και του Πρωταθλήματος Αγγλίας μετά από 30 χρόνια για την Λίβερπουλ.

Πρόκειται για μία βαθύτερη ανάλυση, για το πώς δημιουργείται ένας ηγέτης. Έχει εφαρμογή σε κάθε τομέα, όπως ανέφερε στον Alpha 9.89 ο Κώστας Πάλλης!

Κάποιες από τις ιστορίες του βιβλίου που δεν ξέρουμε και οι οποίες μεταφέρθηκαν περιληπτικά στον «αέρα» της εκπομπής του Sportdog:

-Ο Κλοπ έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο ως προπονητής, χωρίς να τον γνωρίζουμε ως παίκτη! Μέσα στο βιβλίο θα δούμε ότι τη μόδα αυτή, να παίρνει μία ομάδα σε υψηλό επίπεδο ένας κόουτς χωρίς μεγάλη καριέρα πίσω του, την ξεκίνησε ο τεχνικός διευθυντής της Μάιντς, που μετά τον Κλοπ εμπιστεύτηκε τον Τούχελ.

-Ο Κλοπ δούλευε δύο χρόνια στη Β’ Γερμανίας χωρίς δίπλωμα και είχε άλλον προπονητή να φαίνεται ως πρώτος.

-Έδινε χαρτζιλίκι 50 ευρώ στον Λεβαντόφκι, για να έχει κίνητρο και να βάζει γκολ στις προπονήσεις.

-40 φορές είδε τον Λεβαντόφσκι πριν τον αποκτήσει η Ντόρτμουντ. Μάλιστα, πήγε ο ίδιος με κουκούλα και γυαλιά για να τον δει και να μην τον γνωρίσουν στην Πολωνία!

- Δεξί μπακ έπαιζε ο Κλοπ ως ποδοσφαιριστής

- Ακόμα και στη Λίβερπουλ, επιμένει σε ένα σύστημα ένα τρόπο σκέψης και δεν πρέπει να αλλάξουμε από τα αποτελέσματα της στιγμής.

- Ο Κλοπ παράλληλα με τη Μάιντς (ως ποδοσφαιριστής) ήταν και δημοσιογράφος. Είχε κάνει και κάποια ρεπορτάζ μάλιστα, αφού δεν ήξερε τι επάγγελμα θα ακολουθούσε.

-Όταν πήγε στη Λίβερπουλ, έμαθε τα ονόματα όλων στον σύλλογο. Ακόμα και των υπαλλήλων! Συγκεκριμένα, τους μάζεψε στην τραπεζαρία για να μάθει τα μικρά τους ονόματα και να τους δείξει πως έχουν όλοι μαζί έναν κοινό στόχο.

- Είναι αριστερός πολιτικά και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα ψήφιζε ποτέ δεξιά.

- Ως ποδοσφαιριστή, τον είχαν καθαιρέσει από αρχηγό, επειδή ο παρενέβαινε πολύ στις οδηγίες για την τακτική και εκνεύρισε τον τότε προπονητή του.

- Ο Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς, που ως προπονητής είχε περάσει από την ΑΕΚ, ήταν αυτός που τον διάλεξε για τη Μάιντς. Γρήγορα όμως διαπίστωσε πως δεν του… κάνει και για αυτό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί. Μάλιστα, ο Κλοπ είχε δηλώσει σχετικά πως «Και με τζιν να καθόμουν στον πάγκο δεν θα με έβλεπε».

- Ο Κλοπ ως παίκτης ήταν και καπνιστής. Μάλιστα, ο κόουτς Στεπάνοβιτς τον είχε… πιάσει στα πράσα να καπνίζει και του είχε πει, πως «αν το ήξερα πως καπνίζεις, θα σε έβαζα πιο συχνά»!

- Στον τελικό του Champions League που έχασε η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ, φορούσε το μποξεράκι του Κριστιάνο Ρονάλντο και το έδειξε στην ομιλία του πριν βγουν στο γήπεδο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags