Facebook Pixel Λαμία – Άρης: Έριξε τον Άρη… στον βούρκο η Λαμία - Νεύρα "ξύλο" και δύο απίθανα γκολ Αραμπούλι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-01-04 21:31:00

Έριξε τον Άρη… στον βούρκο η Λαμία - Νεύρα, "ξύλο" και δύο απίθανα γκολ Αραμπούλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έριξε τον Άρη… στον βούρκο η Λαμία - Νεύρα, "ξύλο" και δύο απίθανα γκολ Αραμπούλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμία – Άρης: Απότομη ήταν η προσγείωση για τον Άρη, καθώς ξεκίνησε με ήττα εκτός έδρας από τη Λαμία με σκορ 2-0 στο 2021, σε ένα γήπεδο... πισίνα από τα νερά της βροχής.

Το 1-0 έκανε ο Αραμπούλι στο 9’ με εκτέλεση πέναλτι που έδωσε το VAR και παρότι αρχικά ακυρώθηκε από τον διαιτητή Σκουλά γιατί έκανε προσποίηση πριν την εκτέλεση, τελικά μέτρησε πάλι λόγω VAR, ενώ το 2-0 έγινε στο 17’ με ΑΠΙΘΑΝΟ ανάποδο ψαλίδι πάλι του ίδιου!

Έτσι λοιπόν μετά και τα αποτελέσματα της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός έμεινε μόνος πρώτος με 35 βαθμούς, ο Άρης δεύτερος με 29 και ακολουθούν ο ΠΑΟΚ με 28, η ΑΕΚ με 24 και ο Παναθηναϊκός με 19.

Μόλις στο 7ο λεπτό, έπειτα από αναστάτωση στην περιοχή του Άρη, ο Μίλος Ντέλετιτς βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Χαβιέ Ματίγια και - έπειτα από τη χρήση του VAR - ο Εμμανουήλ Σκουλάς έδειξε την άσπρη βούλα. 

Ο Αραμπούλι ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε, όμως ο Σκουλάς θεώρησε πως ο επιθετικός της Λαμίας έκανε προσποίηση, ακυρώνοντας το γκολ και δείχνοντας την κίτρινη κάρτα στον Αραμπούλι. Κατόπιν διαβουλεύσεων και υπόδειξης του VAR, ωστόσο, πήρε πίσω την απόφασή του, μετρώντας κανονικά το γκολ για το 1-0 στο 8’!

Έξι λεπτά μετά, από απρόσεκτο γύρισμα του Λίντσεϊ Ρόουζ, ο Αραμπούλι βρέθηκε προ του Ζακαρί Μπουσέ, ωστόσο ο Γάλλος τερματοφύλακας με το πόδι έσωσε την εστία του στο πλασέ του Γεωργιανού άσου της Λαμίας. 

Στο 17’, όμως, ο Αραμπούλι με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Τάσου Καραμάνου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπουσέ, για το 2-0 της Λαμίας! Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και ως το τέλος του πρώτου μέρους δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες. Ωστόσο, το σουτ του Γκάμα (29’) και η κεφαλιά του Λούκας Σάσα (42’) δεν βρήκαν στόχο ενώ η δεύτερη προσπάθεια του Πορτογάλου εξτρέμ (45’) βρήκε σε ετοιμότητα τον Ντεβίς Επασί.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ένα ωραίο διαγώνιο σουτ του Γκάμα πέρασε δίπλα από το «παραθυράκι» του Επασί στο 52’ ωστόσο κάθε ελπίδα των «κίτρινων» χάθηκε δέκα λεπτά αργότερα. 

Ο Σούντγκρεν έσπρωξε ένα ball boy και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Σκουλά, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του. Κι αφού το φάουλ του Γκάμα στο 79ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, τα πάντα τελείωσαν... Στην τελευταία καλή φάση, ο Γάλλος τερματοφύλακας απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ - ποιου άλλου; - του Γκάμα.

Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, η Λαμία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν, στο ντεμπούτο του Γρηγορίου στον πάγκο της, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα τους.

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Αντώνιος Αναστασάκης (Χανίων), 4ος: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας).
VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας).

Κίτρινες: Ταϊρόν, Μπιάρνασον - Μπερτόγλιο, Ματίγια, Ρόουζ, Μαντσίνι, Λόπεθ.
Κόκκινες: - Σούντγκρεν.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (77’ Γκούγκα), Ταϊρόν (62’ Μπιάρνασον), Καραμάνος (62’ Βλάχος), Ντέλετιτς (89’ Βασιλακάκης), Αραμπούλι.
Στον πάγκο: Κατσικάς, Ζιουλής, Κωστίκα.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια (71’ Τζέγκο), Γκάμα, Σίλβα (58’ Ματέο), Μάνος (58’ Λόπεθ), Μπερτόγλιο (58’ Μαντσίνι).
Στον πάγκο: Κουέστα, Δεληζήσης, Μαρτίνης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

***Ο Μάριος Σιαμπάνης έμεινε τελευταία στιγμή εκτός 20άδας του Άρη, για να μπει σε αυτή - για πρώτη φορά στη σεζόν - ο Απόστολος Μαρτίνης.
***Κίτρινη κάρτα δέχθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο team manager του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης.
***Ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους ανάμεσα στον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, και τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags