Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κόπηκε" ο Λαμκέλ Ζε!
| 2021-01-06 00:05:00

Τέλος για Παναθηναϊκό ο... εκλεκτός του Μπόλονι - Τον "έκοψαν" οι Πράσινοι!

Sportdog Team
Τέλος για Παναθηναϊκό ο... εκλεκτός του Μπόλονι - Τον "έκοψαν" οι Πράσινοι!

Παναθηναϊκός: Μόνο... τυχαία δεν ήταν η «στροφή» 180 μοιρών που έκανε το βράδυ της Τρίτης (5/1) ο Λαμκέλ Ζε, ανεβάζοντας βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της Αντβέρπ, στο οποίο απολογήθηκε για όσα έκανε τις τελευταίες ημέρες (πήγε στην προπόνηση της ομάδας με φανέλα της Άντερλεχτ, τσακώθηκε με τους σεκιούριτι του προπονητικού, ανέβαζε συνεχώς βίντεο ζητώντας μεταγραφή στον Παναθηναϊκό κ.α.).

Η πλευρά του Καμερουνέζου εξτρέμ, προφανώς ενημερώθηκε ήδη πως δεν θα απασχολήσει άλλο μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό. Απόφαση που ήρθε με... άνωθεν εντολή, ήτοι απ’ την πλευρά της ιδιοκτησίας των «πράσινων», που κατανόησε πως θα ήταν τεράστιο ρίσκο να προχωρήσει η μεταγραφή ενός παίκτη με επιβεβαιωμένη προβληματική συμπεριφορά, που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλα «θέματα» στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφεται σε ά λλες περιπτώσεις εξτρέμ απ’ την αγορά του εξωτερικού, τις οποίες εξετάζουν ήδη οι Ντρεοσί και Μπόλονι και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ αντίστοιχα γίνονται επαφές και για κεντρικό χαφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags