Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: "Μεταγραφάρα" ο Μπόλονι - 10αρι από… το πουθενά, "τρώει" Βιγιαφάνιες - Στράβωσε ο Μακέντα!
| 2021-01-06 18:04:00

"Μεταγραφάρα" ο Μπόλονι - 10αρι από… το πουθενά, "τρώει" Βιγιαφάνιες - Στράβωσε ο Μακέντα!

Του Αδέσποτου
"Μεταγραφάρα" ο Μπόλονι - 10αρι από… το πουθενά, "τρώει" Βιγιαφάνιες - Στράβωσε ο Μακέντα!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Τετάρτης λοιπόν, υπήρξαν αρκετά σχόλια και παρασκήνια το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη κόντρα στον Ατρόμητο και μία ωραία είδηση για το νέο συμβόλαιο του Σπύρου Ρισβάνη!

** Μεγάλη έκπληξη και μεγάλη δικαίωση για τον Λάζλο Μπόλονι η επιλογή του να ξεκινήσει βασικό στη Ριζούπολη τον νεαρό Ανδρέα Αθανασακόπουλο ως 10αρι. Από τη στιγμή που… δεν υπάρχει Μπουζούκης στα πλάνα του Ρουμάνο, ο μικρός πήρε τον ρόλο του αντι-Βιγιαφάνες και ήταν πολύ καλός. Μπορεί να υστερεί σε δύναμη, αφού είναι ακόμα 19 χρονών, όμως έχει εξαιρετική τεχνική και φάνηκε κόντρα στον Απόλλωνα.

Μάλιστα, ο μικρός ξεκίνησε στην ιεραρχία πίσω από τους Σερπέζη και Μπουζούκη, όμως με τον Μπόλονι στον πάγκο τους έχει… προσπεράσει και πλέον θα τον βλέπουμε πιο συχνά!

** Τεράστια επιτυχία για τον Παναθηναϊκό και τον Μπόλονι το διπλό στη Ριζούπολη. Ο Ρουμάνος δέχεται έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα και έψαχνε απαντήσεις. Η… γκρίνια για τον κόουτς δεν προέρχεται σε καμία περίπτωση από τον Αλαφούζο.

** Ο Σπύρος Ρισβανης έφυγε ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο, αλλά για να φύγει πλήρωσε ο ατζέντης του 100.000 ευρώ. Ο Έλληνας στόπερ ήδη υπέγραψε στην Ανόρθωση, αν και περίμενε μέχρι τελευταία μέρα ένα τηλέφωνο από την Αλάνιασπορ. Τελικά, πήγε στην Κύπρο, όπου πήρε καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που είχε στο Περιστέρι. Από τα 160.000 ευρώ, πλησίασε στα 200.000 ευρώ!

** Στραβωμένος αποχώρησε ο Μακέντα από το ματς με τον Απόλλωνα. Κάτι… μουρμούραγε πάλι στην αλλαγή του. Ποιος ξέρει τι έγινε πάλι με τον Ιταλό. Ίσως δεν κατάλαβε και αυτός γιατί ο προπονητής του βιάστηκε να τον κάνει αλλαγή, νομίζοντας πως το γκολ των γηπεδούχων είχε μετρήσει, ενώ εξεταζόταν από το VAR. Τελικά ακυρώθηκε…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Μπόλονι σε δύο TOP άσους του ΠΑΟ - "Βράζουν" τα αποδυτήρια - Φέρνει παικταρά τον Γενάρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags