Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρα Ρέαμπτσιουκ για την "πρώτη" του με Αστέρα - Γιατί είπε "ναι" στον Ολυμπιακό!
| 2021-01-07 11:05:00

Ατακάρα Ρέαμπτσιουκ για την "πρώτη" του με Αστέρα - Γιατί είπε "ναι" στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ατακάρα Ρέαμπτσιουκ για την "πρώτη" του με Αστέρα - Γιατί είπε "ναι" στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε σχετικά, κάνοντας αναφορά και στον λόγο που επέλεξε τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω την πρώτη μου συμμετοχή με τον Ολυμπιακό. Ακόμα πιο χαρούμενος που κατάφερα να συνδυαστεί και με νίκη η πρώτη μου συμμετοχή. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη».

Για ποιο λόγο είπε "ναι" στους Πειραιώτες: «Τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να πάρω ρίσκο και να αλλάξω πορεία στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός μου έκανε μία πρόταση. Τον εμπιστεύθηκα και αποφάσισα να πω το 'ναι' στην πρόταση και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

Για το αν ο τρόπος που αγωνίστηκε, φανερώνει το πάθος του να προσφέρει: «Ναι, και ελπίζω να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο μέλλον».

Για τους Πορτογάλους συμπαίκτες του και αν τον βοηθάει: «Με βοηθάει το γεγονός ότι μπορώ να βρω ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Σε μία ομάδα δεν παίζουν ρόλο οι εθνικότητες, αλλά το τι μπορεί να δείξει ο καθένας στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags