Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα βλέμματα στο Περιστέρι απόψε στη Super League
| 2021-01-07 10:50:00

Τα βλέμματα στο Περιστέρι απόψε στη Super League

Sportdog Team
Τα βλέμματα στο Περιστέρι απόψε στη Super League

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η 15η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται σήμερα και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το τελευταίο χρονικά (19:30), ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ. Η νίκη είναι μονόδρομος και για τις 2 ομάδες.

Ο Ατρόμητος συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές χωρίς να κερδίσει, προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο Βόλο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στην προσπάθειά του να αντεπιτεθεί για να πλησιάσει τις θέσεις των play off. 

Ο ΠΑΟΚ άφησε 2 βαθμούς στη Λάρισα (1-1) και απομακρύνθηκε από την κορυφή. Στόχος του είναι να πετύχει 2 νίκες, σήμερα με τον Ατρόμητο και την Κυριακή με τον Βόλο, πριν υποδεχτεί την Τετάρτη, στην Τούμπα, τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της Super League.

Ο αγώνας Ατρόμητος-ΠΑΟΚ προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Περισσότερες από 200 είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Pamestoixima.gr για να ποντάρουν στη «μάχη» του Περιστερίου.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Οι σημερινές προσφορές είναι με 2 τριάδες και πολλαπλά σκορ για τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ:

·       Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: 1-0, 0-1, 0-2.

·       Νασιονάλ Μαδέιρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ημίχρονο ισοπαλία/Τελικό διπλό, Σεαρά-Ιντερνασιονάλ: Goal, Μπράγκα-Μαρίτιμο: Η Μπράγκα να κερδίσει στο 1ο ημίχρονο. 

·       ΟΦΗ-Λαμία: Ο ΟΦΗ να κερδίσει στο 1ο ημίχρονο, Φενερμπαχτσέ-Αλάνιασπορ: Over 2,5 γκολ, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με μηδέν παθητικό.

Στην ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr θα βρείτε, ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, ασφαλείς συναλλαγές με γρήγορες καταθέσεις και εύκολες αναλήψεις και εφαρμογές κινητού και τάμπλετ για να μπορείτε να ποντάρετε από παντού όπου κι αν βρίσκεστε, ανά πάσα στιγμή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags