Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μιλάει με Τσοπ – πάει για πώληση Χατζηγιοβάνη
| 2021-01-08 09:23:00

Προχωράει ο Παναθηναϊκός για το "πουλέν" του Μπόλονι! Πωλούνται δύο

Sportdog Team
Προχωράει ο Παναθηναϊκός για το "πουλέν" του Μπόλονι! Πωλούνται δύο

Παναθηναϊκός: Μιλάει με Τσοπ – πάει για πώληση Χατζηγιοβάνη

Στην περίπτωση του Ντούγε Τσοπ, την οποία προκρίνουν για τον Παναθηναϊκό βελγικά δημοσιεύματα αναφέρεται η εφημερίδα SportDay.

Η περίπτωση του Λαμκέλ Ζε κόπηκε και πλέον γίνονται συζητήσεις με τη Σαντάρ Λιέγης για τον 30χρονο Κροάτη επιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον προσεχή Ιούνιο (2021) και δεν προτίθεται να το ανανεώσει.

Ο Τσοπ αρέσει γιατί μπορεί να παίξει τόσο ως επιθετικός, αλλά και στα πλάγια. Γεννήθηκε στο Βίνκοβτσι και άρχισε την καριέρα του από τη Χάιντουκ Σπλιτ. Το 2008 πήγε στην Πορτογαλία και τη Μαδέιρα για τη Νασιονάλ.Επέστρεψε στο Σπλιτ για τη Χάιντουκ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε και τη φανέλα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Ακολούθησαν οι Κάλιαρι, Μάλαγα και Χιχόν.Η Σταντάρ τον απέκτησε από την ομάδα της Σαρδηνίας το 2017 αντί 3.100.000 ευρώ. Αγωνίστηκε ενδιάμεσα και στη Βαγιαδολίδ με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα η εφημερίδα αναφέρει, ότι η Φίτεσε ασχολείται σοβαρά με τον Αϊτόρ και χτύπησε την πόρτα των πρασίνων, ενώ υπάρχει προετοιμασία για την περίπτωση να πωληθεί το καλοκαίρι ο Χατζηγιοβάνης.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags