Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη Μίσιτς - Γι' αυτό έφυγε από τον Δικέφαλο
| 2021-01-08 21:03:00

Αποκάλυψη Μίσιτς: "Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ αλλά..." - Τι είπε για την υγεία του

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μίσιτς: "Ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ αλλά..." - Τι είπε για την υγεία του

ΠΑΟΚ: Ο Γιόζιπ Μίσιτς μίλησε σε Μέσο της Κροατίας και δήλωσε χαρούμενος στη Ντιναμό Ζάγκρμπε. Ωστόσο, ο Κροάτης χαφ υποστήριξε ότι ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που δεν έγινε επειδή ο Δικέφαλος δεν τα βρήκε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παράλληλα, ο Μίσιτς αναφέρθηκε και στην περιπέτεια, τονίζοντας ότι έκανε επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου, όμως τόνισε ότι πλέον είναι καλά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 «Θα πω την αλήθεια, έκανα μια επέμβαση στη βουβωνική χώρα γιατί έπρεπε να αφαιρεθεί ένας όγκος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, όμως αφήνω αυτή την περιπέτεια πίσω μου. Τώρα επέστρεψα στην αγωνιστική δράση και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης μέσος.  

Τόνισε στη συνέχεια ότι: «Όταν παίζεις καλά υπάρχει αναγνώριση. Όλα αυτά είναι σημαντικά για εμένα, εγώ ήθελα να μείνω, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Τώρα είμαι στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags