Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Κεραυνοί" Σαββίδη - Ποιους παίκτες "κάρφωσε"
| 2021-01-08 23:33:00

Βόμβες Ιβάν: "Γιαννούλη, ξέχνα τη μεταγραφή" - "Πασχαλάκη, πώς τα τρως;" - Ντου στον Γκαρσία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες Ιβάν: "Γιαννούλη, ξέχνα τη μεταγραφή" - "Πασχαλάκη, πώς τα τρως;" - Ντου στον Γκαρσία!

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Έξαλλος έγινε ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ήττα της Πέμπτης (7/1) από τον Ατρόμητο. κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τον τρόπο που μίλησε σε παίκτες και τεχνικό τιμ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή (8/1).

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τόνισε ότι υπάρχει στήριξη από τη διοίκηση στο πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο δεν παρέλειψε την κριτική προς τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Γκαρσία να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να βελτιωθεί άμεσα η ομάδα, ενώ εξέφρασε την απορία του για τον λόγο που δεν αγωνίστηκαν έμπειροι παίκτες του Δικεφάλου, όπως ο Χοσέ Κρέσπο και ο Φερνάντο Βαρέλα.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης των "ασπρόμαυρων" αναφέρθηκε σε ορισμένους παίκτες ξεχωριστά.  Μιλώντας στον Δημήτρη Γιαννούλη,  είπε ότι με αυτές τις μέτριες εμφανίσεις δεν θα μπορέσει να πάρει μεταγραφή, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μιχαηλίδη, τονίζοντάς του  ότι πρέπει να έχει τα πόδια του στο έδαφος και να δουλέψει σκληρά από εδώ και πέρα.  

Ειδική μνεία έκανε και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ζητώντας εξηγήσεις για τα εύκολα γκολ που δέχεται, με τον διεθνή γκολκίπερ να παραδέχεται τα λάθη του και να απολογείται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι απαντάει για την... ξεφτίλα στο Περιστέρι ο Σαββίδης - Φέρνει παικταρά στην Τούμπα - Τρελό κασέ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags