Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Θέλει να βρει ομάδα για να παίζει
| 2021-01-09 09:55:00

Χαμός για Βαγιαννίδη - Τρελάθηκε ο μικρός - Θέλει να φύγει - Πληροφορία-φωτιά για Αλαφούζο!

Οι Μιχείες
Χαμός για Βαγιαννίδη - Τρελάθηκε ο μικρός - Θέλει να φύγει - Πληροφορία-φωτιά για Αλαφούζο!

Παναθηναϊκός - Γιώργος Βαγιαννίδης: Κάπου πήρε το μάτι μου πως τερματίστηκε η συνεργασία των Βρύζα - Διαμαντόπουλου με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Η δική μου ενημέρωση πάντως δεν είναι η ίδια. Άλλωστε ο δεύτερος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Βέλγιο και τα είπε από κοντά, τόσο με τον 19χρονο δεξιό μπακ χαφ όσο και με την οικογένεια του που ήταν εκεί (οι γονείς του και ο μικρός αδερφός του, παίκτης της Κ15 του Παναθηναϊκού, πέρασαν μαζί με τον νεαρό άσο τις γιορτές στο Σιντ Τρουίντεν).

Το συμβόλαιο βέβαια του Βαγιαννίδη με το μανατζερικό Γραφείο των Βρύζα - Διαμαντόπουλου ολοκληρώνεται τον Απρίλιο και η αλήθεια είναι πως με τα τωρινά δεδομένα  δύσκολα θα ανανεωθεί. Εδώ που τα λέμε και οι δύο κάπου...ξέχασαν τον "Βάγια" στο Βέλγιο αφού ο μεν Βρύζας μετά την παρουσία του στο Βέλγιο για την μεταγραφή/ υπογραφή του παίκτη στην Σιντ Τρουίντεν σχεδόν... εξαφανίστηκε ενώ και ο συνεργάτης του Ντίνος Διαμαντόπουλος, εσχάτως εμφανίστηκε στην βελγική πόλη.

Λογικό,λοιπόν, να υπήρχαν κάποια παράπονα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αν και σχεδόν τον τελευταίο 1,5 μήνα είχε εγκατασταθεί μαζί του ο πατέρας του, Σωτήρης Βαγιαννίδης. Και είναι αλήθεια πως έδωσε αρκετές λύσεις ακόμη και για την έξτρα προπόνηση του 19χρονου ακραίου αμυντικού, που για τον λόγο αυτό πηγαίνει σε ειδικό γυμναστή στην κοντινή Λιέγη!

Ο Βαγιαννίδης που στάθηκε κι άτυχος στην νέα του ομάδα αφού περίπου για ένα μήνα και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό τραυματισμό, είναι πλέον στο 100% και περιμένει να πάρει την ευκαιρία του για την πρώτη του συμμετοχή στην Σιντ Τρουίντεν. Έπεσε όμως, πάνω στην αλλαγή προπονητή, με τον έμπειρο Βέλγο κόουτς Πέτερ  Μάας να μην τον εμπιστεύεται λόγω ηλικίας κι από την στιγμή δε που η ομάδα... πήρε μπροστά, έκανε 3 σερί νίκες κι από ουραγός έβαλε από κάτω της στην βαθμολογία 3 ομάδες, δεν αλλάζει και την "συνταγή".

Η Σιντ Τρουίντεν παρότι θα μπορούσε να διακόψει τον δανεισμό του Βαγιαννίδη και ενώ ακόμη δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς, επιθυμεί την ολοκλήρωση του συμβολαίου του μέχρι τον Μάϊο του 2021. Κι ας χρειαστεί να πληρώσει...πέναλτι στην Ιντερ αφού η συμφωνία δανεισμού του προβλέπει κάτι τέτοιο εφόσον  δεν πιάσει το πλαφόν συμμετοχών που είχε μπει.

Ο Γιώργος Βαγιαννιδης, που σωματικά δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό αφού έχει δυναμώσει/αποκτήσει όγκο, νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί. Δεν αντέχει να μην αγωνίζεται και να αρκείται στα εύσημα για την προσπάθειά του στις προπονήσεις. Μάλιστα πρόσφατα ζήτησε ακρόαση από τον Πέτερ Μάας, στον οποίο είπε πως πήγε στο Σιντ Τρουίντεν για να παίξει και όχι για να συμπληρώνει τα διπλά στις προπονήσεις κι αν δεν είναι στα σχέδια του τότε να διακοπεί ο δανεισμός του.

Δεν ξέρω κατά πόσο ο 19χρονος Έλληνας αμυντικός πείστηκε από τον προπονητή της Σιντ Τρουίντεν που του είπε να κάνει υπομονή και θα έχει την ευκαιρία του ενώ δεν θέλει να αποχωρήσει. Η φλόγα του πιτσιρικά για να αγωνιστεί είναι μεγάλη, για αυτό τον λόγο βρέθηκε στο Βέλγιο και ο ένας από του δυο ατζέντηδες του, για να συζητήσουν την "επόμενη ημέρα" στην καριέρα του και να τον "χαλαρώσει".

Ο Βαγιαννίδης μπορεί να μην έχει...γράψει ούτε λεπτό στο βελγικό πρωτάθλημα αλλά το όνομά του συνεχίζει να κάνει γκελ στις πιάτσες τόσο των σκάουτ, όσο και των μάνατζερ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στις γιορτές ουκ ολίγοι από τον χώρο των ατζέντηδων θυμήθηκαν την οικογένεια του ποδοσφαιριστή. Για τις καθιερωμένες ευχές, κομίζοντας μαζί όμως, το ενδιαφέρον τους για το αν "ψαχνεται" να μετακομίσει σε άλλες ποδοσφαιρικές...πολιτείες. Κάτι βέβαια που δεν εξαρτάται τόσο από την μανατζερική στέγη που βρίσκεται τώρα, όσο κι από τις...βουλές της Ιντερ, στην οποία ανήκει ο Γιώργος.Κάπως έτσι προέκυψε η πρόταση για την (πρώην του Σιόβα) Λεγκανές αλλά και την Σπάλ, το ενδιαφέρον από δυο ολλανδικές ομάδες ακόμη και από την...Τουρκία!

Στο δια ταύτα: ο Βαγιαννίδης προτιμάει να αποχωρήσει και να πάει σε ομάδα που θα αγωνίζεται, η οικογένειά του βλέπει πως βελτιώνεται και τώρα που προσαρμόζεται μάλλον θα προτιμούσε να παραμείνει ως το καλοκαίρι στην Σιντ Τρουίντεν ενώ για τους Βρύζα - Διαμαντόπουλο η υπόθεση  έχει εξελιχθεί σε... καυτή πατάτα, δεν μπορούν να την διαχειριστούν σε βαθμό μάλιστα που είναι ανοικτοί ακόμη και στο να πάνε άλλοι ατζέντηδες  προτάσεις στον παίκτη τους!! Ισως έτσι εξηγείται και το πρόσφατο δημοσίευμα για το "διαζύγιο", το οποίο πάντως επαναλαμβάνω πως δεν έχει βγει. Τουλάχιστον ακόμη...

ΥΓ1. Μπορεί ο Βαγιαννίδης να αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό αρνούμενος μια σούπερ προσφορά που του έκανε προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά η σχέση της οικογένειας με τον ιδιοκτήτη της "πράσινης"  ΠΑΕ δεν διαταράχθηκε. Ισα, ίσα που παρέμεινε καλή  κι αυτό φάνηκε και στις γιορτές με την ανταλλαγή ευχών. Ας το κρατήσουμε αυτό στα υπόψιν για το μέλλον...

ΥΓ2. Μπορεί ο Βαγιαννίδης να αγωνίζεται δανεικός στην Σιντ Τρουίντεν αλλά η οικονομική συμφωνία του με την Ιντερ τηρείται. Με την ιταλική ομάδα να του καλύπτει περίπου 180.000 ευρώ και η βελγική τα υπόλοιπα 120 χιλιάρικα. Σύμφωνα δε με τον αστικό μύθο στο ίδιο ποσό (120.000 ευρώ) κυμάνθηκαν και οι προμήθειες της μεταγραφής του στην Ιντερ.

ΥΓ3. Και όμως, ο Βαγιαννίδης θα μπορούσε να είχε τώρα Έλληνα προπονητή στην Σιντ Τρουίντεν και μάλιστα πρώην του Παναθηναϊκού! Ο λόγος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που κυριολεκτικά στο νήμα έχασε την θέση από τον Μάας. Ήταν οι δυο επιλογές της βελγικής ομάδας μετά το "όχι" Γερμανού κόουτς που ήταν η πρώτη τους. Ο Εβρίτης τεχνικός είχε προταθεί από το ίδιο ...κανάλι που πήγε και τον Βαγιαννίδη στην Σιντ Τρουίντεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η πρώτη μεταγραφή Κάτας στον ΠΑΟ! "Κόλπο" με Μακ και Νέντοβιτς - Έτσι θα το "γυρίσει"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags