Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ύποπτο" πέσιμο στον Μπίσεσβαρ - "Σφαγή" Γκαρσία με Ρέμπε - Έριξε χοντρό πρόστιμο ο Ιβάν!
| 2021-01-09 22:30:00

"Ύποπτο" πέσιμο στον Μπίσεσβαρ - "Σφαγή" Γκαρσία με Ρέμπε - Έριξε χοντρό πρόστιμο ο Ιβάν!

Οι Μιχείες
"Ύποπτο" πέσιμο στον Μπίσεσβαρ - "Σφαγή" Γκαρσία με Ρέμπε - Έριξε χοντρό πρόστιμο ο Ιβάν!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89. Παρακάτω θα διαβάσετε όσα αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος για τον ΠΑΟΚ και την περίφημη τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί...

Θα αρχίσω από την είδηση, ότι ο Πάμπλο Γκαρσία απέφυγε να μιλήσει στο συνδρομητικό κανάλι πριν το ματς με τον Βόλο.Υπενθυμίζεται, ότι μετά την ήττα από τον Ατρόμητο δήλωσε πως αν συνεχίσει να προσπαθεί έτσι και δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τότε θα φύγει μόνος και πως δεν θα χρειαστεί να τον διώξει κανείς.

Τί μεσολάβησε πριν το ματς της 16ης αγωνιστικής;

Πρώτον, η τηλεδιάσκεψη με της ομάδας με τον Ιβάν Σαββίδη.

Εν τέλει δηλώσεις στο Novasports έκανε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ανάμεσα σε αυτά αναφέρθηκε και στην τηλεπικοινωνία με το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Τί είπε ο Σνάουτσνερ για αυτό; Τα τετριμμένα. Είπε, ότι «ο πρόεδρος δεν ήταν ευχαριστημένος. Κανείς δεν είναι. Ήταν σημαντική η παρέμβασή του. Στήριξε την ομάδα».

Δεύτερον υπήρξε και η παρουσία μερίδας οπαδών, η οποία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόδοση της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στον Πάμπλο Γκαρσία.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι, ότι τα έχωσαν στον Μπίσεσβαρ. Μάλιστα πήγε να γίνει και επεισόδιο, το οποίο αποφεύχθη χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ως είθισται να λέγεται και να γράφεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Με το πέσιμο στον συγκεκριμένο παίκτη χάνεται η λογική. Και θεωρώ, ότι δεν είναι τόσο αυθόρμητο πέσιμο. Μιλάμε και για έναν παίκτη που είναι εκτός πλάνων. Του λένε να φύγει. Ο Ολλανδός κάθεται στο συμβόλαιό του. Άρα για αυτούς τα αγωνιστικά χάλια του ΠΑΟΚ φταίει ο παίκτης. Γιατί του την πέφτουν και πόσο αυθόρμητο μπορεί να είναι αυτό;

Ο Μπίσεσβαρ είναι επαγγελματίας και περιμένει να βρει ομάδα. Ζήτησαν οι οπαδοί λοιπόν, ότι οι παίκτες να στηρίξουν τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο τελευταίος μπορεί να στηρίξει τους παίκτες και την ομάδα; Γιατί στο Περιστέρι έκανε εγκλήματα. Γιατί και ο Ιβάν Σαββίδης είχε προπονητική άποψη για τον Γκαρσία.

Όλο αυτό το διάστημα την πέφτουν και στον Ρέμπε από τα Μέσα της Θεσσαλονίκης. Μιλάμε για πολύ κράξιμο. Φαίνεται, ότι ο τεχνικός διευθυντής δεν έχει τη συνεργασία που είχε με τον προκάτοχο του Πάμπλο Γκαρσία, Άμπελ Φερέιρα. Ο Ουρουγουανός δεν τον βλέπει με καλό μάτι. Ακύρωσε άλλωστε τη μεταγραφή του Ρέμπε τον Τσόλακ.

Ο Ρέμπε πάντως ως Γερμανός κάνει τη δουλειά του. Διαβάζοντας όμως από αυτά που λέγονται στη Θεσσαλονίκη από ΠΑΟΚάρχες έρχομαι στον συλλογισμό, ότι το επόμενο εξιλαστήριο θύμα θα είναι ο Ρέμπε. Έτσι το βλέπω εγώ.

Όσον αφορά την τηλεδιάσκεψη, η πρότερη εμπειρία από τέτοιες περιπτώσεις λέει, ότι ο Ιβάν Σαββίδης όταν ξεκινά να μιλάει, η διαδικασία παίρνει ώρες. Όταν τσαντίζεται μιλάει πολύ και μιλάει σκληρά. Ειδικά όταν βλέπει πράγματα που δεν του αρέσουν.

Τί είπε ο Σαββίδης; «Πάμπλο πρέπει να φτιάξεις κορμό. Τα πέναλτι θα τα χτυπά ο Βιεϊρίνια. Εσύ είσαι ο αρχηγός και θα εκτελείς τα πέναλτι». Έκανε παρατηρήσεις δηλαδή στον προπονητή. Τον ρώτησε και γιατί δεν βάζει τον Καντουρί. Ποιοί άλλοι τα άκουσαν χοντρά σε γαλλικά από το Ροστόφ; Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης.

Εδώ θα σας γράψω και την είδηση. Τους έχωσε βαρβάτο πρόστιμο και τους είπε, να μη βγει τίποτα προς τα έξω για το μέγεθός του.

Αν θέλουν, ας με διαψεύσουν. Αν το κάνουν τότε θα περάσουμε στην αποκάλυψη της ροστοφικής αρκούς που χρησιμοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης στην τηλεδιάσκεψη με τους παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ! Θέλει να φύγει τεράστιο όνομα - ΣΟΚ στους οπαδούς - Ραγδαίες εξελίξεις

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags