Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όργιο φημών - Με αυτόν τον κόουτς μίλησε ο Ιβάν - "Τρώει" Γκαρσία; - Διαρροή από... Πειραιά!
| 2021-01-10 11:00:00

Όργιο φημών - Με αυτόν τον κόουτς μίλησε ο Ιβάν - "Τρώει" Γκαρσία; - Διαρροή από... Πειραιά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όργιο φημών - Με αυτόν τον κόουτς μίλησε ο Ιβάν - "Τρώει" Γκαρσία; - Διαρροή από... Πειραιά!

ΠΑΟΚ: Μεγάλο θόρυβο προκαλεί τα τελευταία 24ωρα η διαρροή της επικοινωνίας του Ιβάν Σαββίδη με τον Βλάνταν Ίβιτς, κάτι που δείχνει, ότι το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ παραμένει επίκαιρο. Ιδιαίτερα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο το ζήτημα είναι καυτό, παρότι ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στο Instagram δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία.

Πηγή του Sportdog από τη Θεσσαλονίκη σχολιάζοντας το θέμα στάθηκε στο γεγονός, ότι μία ακόμα διαρροή προέρχεται από Μέσα που επικοινωνιακά πρόσκεινται στον Ολυμπιακό. «Αυτό δείχνει πόσο προβληματική είναι η Επικοινωνία και πόσο “τρύπια” είναι η ΠΑΕ μέσα στον ΠΑΟΚ. Ούτε αυτά δεν μπορούν να προστατέψουν».

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ένα τέτοιο θέμα δεν θα έπρεπε να προκύψει αυτή την περίοδο, πόσο μάλλον, όταν η διοίκηση έχει επισημάνει, ότι θα στηρίξει τον Πάμπλο Γκαρσία. Γιατί δεν γίνεται από τη μία να επικοινωνείται ότι στηρίζεται ο Ουρουγουανός και από την άλλη να αιωρείται το θέμα Ίβιτς, η περίπτωση του οποίου φαντάζει δελεαστικότατη για πολλές ομάδες, αφού ο ίδιος παραμένει χωρίς ομάδα, μετά το διαζύγιο με τη Γουότφορντ.

Στη συμπρωτεύουσα πάντως θεωρούν, ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα «κάψει» τόσο εύκολα την επιλογή Γκαρσία, στον οποίο πρόσφατα έγινε ανανέωση συμβολαίου, το οποίο είναι κλειστό διετούς διάρκειας. Επισημαίνουν, συν τοις άλλοις, ότι δεν συμφέρει αλλαγή προπονητή και εκτός των άλλων, η ομάδα όπως είναι χτισμένη δεν μπορεί να στρώσει ούτε από τον Σέρβο τεχνικό.

Οπότε το θέμα Ίβιτς είναι δύσκολο μεν, οι κινήσεις του Ιβάν όμως δείχνουν, ότι οι ισορροπίες είναι ρευστές. Και είναι δεδομένο, ότι καταλύτης θα είναι τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό μέσα στον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται, ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική αναβλήθηκε αδυναμίας ορισμού του αγώνα βάσει ΚΑΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στον ΠΑΟΚ! Θέλει να φύγει τεράστιο όνομα - ΣΟΚ στους οπαδούς - Ραγδαίες εξελίξεις

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags