Facebook Pixel Ποιος Λάζαρος; Αυτός ακολουθεί τον Ρισβάνη - Τρελό παρασκήνιο με Μελισσανίδη και Καλτσίδη!
| 2021-01-10 12:37:00

Ποιος Λάζαρος; Αυτός ακολουθεί τον Ρισβάνη - Τρελό παρασκήνιο με Μελισσανίδη και Καλτσίδη!

Οι Μιχείες
Ποιος Λάζαρος; Αυτός ακολουθεί τον Ρισβάνη - Τρελό παρασκήνιο με Μελισσανίδη και Καλτσίδη!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Γράφτηκε τα τελευταία 24ωρα, ότι επειτα από την απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη, η Ανόρθωση θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, άλλον έναν παίκτη του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια που ξέρει καλά την ελληνική αγορά φαίνεται να κοιτάζει την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αφού βρίσκει δυσκολίες στην υπόθεση του Νίκα Νινούα και ναυαγεί, καθώς ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής δεν είναι σύμφωνος με τη μετακίνηση του στην κυπριακή ομάδα, αφού επιθυμεί να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Η περίπτωση του 34χρονου Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού, βρίσκεται ψηλά στην λίστα του προπονητή της Ανόρθωσης και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα.

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ανόρθωση πάντως δεν είναι ο Λάζαρος, αλλά ένας άλλος παίκτης της ομάδας του Περιστερίου. Αυτός είναι ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

**Σενάρια μετέφεραν, ότι ο Άρης εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Χερόνιμο Μπαράλες από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διέψευσε από τακτ το θέμα, τονίζοντας, ότι αν θελήσει να κυνηγήσει την περίπτωση θα απευθυνθεί στον Αστέρα.

Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ.

Ο Μπαράλες διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Φακούντο Μπερτόλιο με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Τρίπολη το 2015.

Ο τελευταίος ήταν προσωπική επιλογή του Θοδωρή Καρυπίδη στον Άρη. Ο Ένινγκ και ο Χαριστέας δεν ήταν θετικοί στην απόκτησή του εκείνη την εποχή. Δικαιώθηκε όμως ο πρόεδρος του Άρη.

Ο Μπερτόλιο λοιπόν θεωρώ πως είναι το κανάλι του Μπαράλες.

Πρέπει να ξέρετε, ότι στον Αστέρα δεν θα κάνουν μεταγραφές τον Γενάρη, εκτός και αν φύγει κάποιος βασικός παίκτης του.

Μαθαίνω, ότι στην Τρίπολη ψάχνονται με ονόματα επιθετικών. Κοιτά δηλαδή ο Αστέρας για σέντερ φορ και θεωρώ, ότι αυτό σχετίζεται με την υπόθεση Μπαράλες και Άρη.

**Αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος για την ΑΕΚ. Αγωνιστική και διοικητική, μιας και το πανό της Original εντός της Αγιάς Σοφιάς είχε ξεκάθαρο αποδέκτη.

Μετά από αυτήν την κίνηση κυκλοφόρησαν σενάρια, ότι ο Μελισσανίδης σκέφτεται την αποχώρηση, ενώ στον Τύπο επανήλθε το όνομα του Φιλάρετου Καλτσίδη. Είχε παίξει και στο παρελθόν, όχι μόνο για την Ένωση αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Το περιβάλλον Μελισσανίδη διέψευσε το θέμα. «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με συζητήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Καλτσίδη για τέτοιο ενδεχόμενο», ειπώθηκε.

Εγώ θα σας δώσω ένα άλλο παρασκήνιο που κολλά πολύ στην υπόθεση, αλλά το πόσο θα το κρίνετε εσείς.

Σύμφωνα με την πιάτσα των μαντράδων, ο Γιώργος Μελισσανίδης, ο γιος του Τίγρη, αγόρασε ένα Special Mini Cooper. Πρόκειται για ειδική παραγγελία. Τέτοια έκδοση δεν κυκλοφορούσε στην Ελλάδα. Μαντέψτε ποιο είναι το όνομα που αναφέρει η άδειά του. Καλτσίδης. Αυτό ας το αξιολογήσει ο καθένας όπως θέλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" Μελισσανίδη με παίκτη που προτάθηκε σε ΠΑΟ - "Σκάει" και ηχηρή αποχώρηση - Εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags