Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος Ομάρ! Το μπακ-τούρμπο που χτυπάει από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Τα... σκάει ο Μαρινάκης
| 2021-01-10 14:00:00

Νέος Ομάρ! Το μπακ-τούρμπο που χτυπάει από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Τα... σκάει ο Μαρινάκης

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Νέος Ομάρ! Το μπακ-τούρμπο που χτυπάει από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Τα... σκάει ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Την περίπτωση του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας εξετάζει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την απόκτησή του 22χρονου μπακ που φέτος έχει παίξει σε 13 ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Και αυτό γιατί θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει μαζί με τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης.

«Είναι επιθετικογενής και ταχυδυναμικός. Είναι ένας παίκτης με τρομερά φυσικά προσόντα παρά το χαμηλό ύψος του (είναι 1,75 μ.). Έχει μεγάλες αντοχές. Του λείπει η καλή τεχνική, αλλά αυτό το ξεπερνά με την ταχύτητά του. Δεν έχει πρόβλημα να ανεβοκατεβαίνει το γήπεδο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Έχει ανεξάντλητες φυσικές δυνάμεις», σχολιάζει στο Sportdog ο διευθυντής του gentikoule.gr, Μανώλης Σαρρής ο οποίος εξέφρασε ένα παράπονο για τον παίκτη με της συριακές ρίζες.

«Προκάλεσε έκπληξη η επιλογή του Φαν'τ Σιπ, ο οποίος πήρε τον Ρώτα, που παίζει σε μία από τις τελευταίες ομάδες της Ολλανδίας, τη Φορτούνα Σιτάρντ και δεν πήρε τον Ουές που κάνει καταπληκτική χρονιά με τον ΟΦΗ», είπε.

Κατά τον ρεπόρτερ της ομάδας του Ηρακλείου, ο Ουές μέσα στα επόμενα χρόνια μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερο Έλληνα δεξί μπακ. Προς το παρόν όμως δεν μπορεί να πάρει μία μεταγραφή στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει βασική επιλογή στα δεξιά.

«Θέλει δουλειά ακόμα, για να πάει σε τοπ επίπεδο στη Super League. Γιατί πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Πρώτη φορά δουλεύει σε τόσο επαγγελματικά πρότυπα στην καριέρα του. Εδώ βρήκε πίεση για το αποτέλεσμα. Παίζει με το “πρέπει” της νίκης κάθε αγωνιστική. Οι μόνες του γεμάτες χρονιές ήταν με τον Πλατανιά στις πιο κάτω κατηγορίες», εξηγεί ο Κρητικός δημοσιογράφος

Όσον αφορά στην τιμή του, ο συνάδελφος έφερε ένα παράδειγμα για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο σύλλογος του Ηρακλείου. «Ο ΟΦΗ δεν ξεπουλά τους παίκτες του. Ο Ουές έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια. Αν ο ΟΦΗ πούλησε τον Φιγκεϊρέδο στο Ντουμπάι με 1 εκατ. ευρώ, έναν 22χρονο παίκτη μπορεί να τον πουλήσει πολύ περισσότερο. Ο ΟΦΗ δεν θα πουλά φθηνά από εδώ και στο εξής. Στην ομάδα δεν καίγονται για πωλήσεις. Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα ούτε ανάγκη. Αν έρθει βέβαια κάποια προτάση τεράστια κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει», καταλήγει ο Μανώλης Σαρρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φεύγει παίκτης των 3 εκατ. ευρώ - Καμία θέση πλέον στον Ολυμπιακό - Τον στέλνουν δανεικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags