Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Έγκλημα Γκαρσία με Ουάρντα - Πωλητήριο-βόμβα σε δύο ΠΑΕ - Τι παίζει με Κρίστισιτς-Ολυμπιακό!
| 2021-01-10 23:07:00

Έγκλημα Γκαρσία με Ουάρντα - Πωλητήριο-βόμβα σε δύο ΠΑΕ - Τι παίζει με Κρίστισιτς-Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Έγκλημα Γκαρσία με Ουάρντα - Πωλητήριο-βόμβα σε δύο ΠΑΕ - Τι παίζει με Κρίστισιτς-Ολυμπιακό!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Ο Αμρ Ουάρντα είχε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο. Αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία κάνει ένα λάθος με τον Αιγύπτιο. Στο ματς της Κυριακής τον έβαλε 10αρι πίσω από τον Σφιντέρσκι, αλλά δεν είναι για τον άξονα. Θέλει ελεύθερο ρόλο, να ξεκινάει από τα άκρα και κάνει το… παιχνίδι του. Στον άξονα έχει θέμα και φαίνεται!

** Η καλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ το καλοκαίρι… ήταν ο Γιακουμάκης. Έφυγε με λίγα χρήματα κι ένα ποσοστό μεταπώλησης για τη Φένλο. Την Κυριακή με δύο δικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του σε ανατροπή, κόντρα στην Βίλεμ του Παυλίδη. Κάνει τρομερή χρονιά ο νεαρός φορ!

** Όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις αλλαγές ιδιοκτησίας σε ΠΑΕ αναμένεται να έχουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αρχή έγινε το καλοκαίρι με την Ξάνθη και πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο και η πώληση του Βόλου σε Λατίνους. Σήμερα γράφτηκε πως σκέφτεται πλέον να πουλήσει και τον ΠΑΣ ο Χριστοβασίλης που δεν αντέχει το οικονομικό κομμάτι, ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, το ίδιο ψάχνεται να κάνει και ο Κωστούλας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό!

** Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Νιέγκος Πέτροβιτς (21χρονος αμυντικός χαφ) από τον Ερυθρό Αστέρα, προσφέροντας περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του και τον Νίκολα Τσούμιτς ως αντάλλαγμα. Ίσως αυτή η εξέλιξη, πυροδότησε τις εξελίξεις για το νέο κύκλο συζητήσεων του Ερυθρού Αστέρα με την ΑΕΚ για την επιστροφή του Κρίστισιτς! Οι Σέρβοι τον εξετάζουν και όντως υπάρχουν επαφές. Καραμπόλα…

** Ο Παναγιώτης Κονέ ως νέος Τεχνικός Διευθυντής επικοινώνησε με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά δεν του έκανε πρόταση. Βολιδοσκόπησε τον Έλληνα άσο για να δει αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τώρα ή το καλοκαίρι και με πόσα χρήματα. Ήταν μία βολιδοσκόπηση και ζήτησε από τον παίκτη να τον ενημερώσει, αν και όποτε πάρει την απόφασή του για να γυρίσει στη χώρα μας. Για να έρθει άλλωστε στην Ένωση, τώρα, θα έπρεπε να υπογράψει ένα συμβόλαιο 700-800.000 ΕΕυρώ. Γερό συμβόλαιο από τα 2 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει στην Άρσεναλ, ενώ ούτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα του έδινε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Πάντως, στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Τοροσίδης εδώ και καιρό τον… ψήνει και οι συζητήσεις έχουν φτάσει και στο οικονομικό και το όνομά του θα παίξει δυνατά, ειδικά αν πουληθεί κάποιο στόπερ στο Λιμάνι. Πάντως τα λεφτά που παίρνει τώρα, δεν θα τα βρει πουθενά ο Σωκράτης. Ούτε Ελλάδα ούτε εξωτερικό! Παραμένει ωστόσο μία περίπτωση που δεν είναι εύκολη, για καμία ελληνική ομάδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτή ήταν η συμφωνία Σαββίδη και Μπέου πριν τη σέντρα στην Τούμπα - Θα γίνει χαμός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags