Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Πιο δυνατός φορ ο Κρμέντσικ από Σφιντέρσκι, αλλά... - Αυτόν βάλε με Ολυμπιακό - Πιο σταθερός ο Άρης"
| 2021-01-11 16:20:00

"Πιο δυνατός φορ ο Κρμέντσικ από Σφιντέρσκι, αλλά... - Αυτός με Ολυμπιακό - Πιο σταθερός ο Άρης"

Sportdog Team
"Πιο δυνατός φορ ο Κρμέντσικ από Σφιντέρσκι, αλλά... - Αυτός με Ολυμπιακό - Πιο σταθερός ο Άρης"

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Ιορδανίδης όπου και μίλησε για την εμφάνιση του Μίχαελ Κρμέντσικ στο ματς με τον Βόλο αλλά και για την κρισιμότητα του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το δίλημμα Σφιντέρσκι ή Κρμέντσικ: «Αυτό που είδαμε από τον Τσέχο, είναι ότι στο ματς με τον Βόλο έδειξε την ταυτότητα του. Ο ΠΑΟΚ τέτοιους παίκτες χρειάζεται, όπως και ο Ουάρντα. Έδειξε πως είναι ένας δυνατός σέντερ φορ με καλή τεχνική κατάρτιση. Μέσα σε 25 λεπτά έδειξε καλά χαρακτηριστικά και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα.

Ο προπονητής πρέπει να έχει πολλά χαρτιά στην τράπουλα του. Αν δεν ήταν ο Κρμέντσικ δεν θα υπήρχε αντικαταστάτης σε περίπτωση τραυματισμού του Σφιντέρσκι γιατί ο Τσόλακ έδειξε πως δεν μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία έχει 2 σέντερ φορ ισάξιους ωστόσο πρέπει να περιμένουμε λίγο και τον Τσόλακ ακόμη.

Ο Κρμέντσικ είναι πιο δυνατός και πιο κλασικός σέντερ φορ. Ο Σφιντέρσκι σε κλειστές άμυνες έχει προβλήματα ωστόσο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ. Θα μπορούσαν να παίξουν και μαζί σε ένα σύστημα 4-4-2. Σίγουρα ο Σβιντέρσκι τώρα έχει προτεραιότητα, ξέρει την ομάδα και πως να ανταγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Το να έχει όμως και τον Τσέχο από πίσω είναι πολυτέλεια».

Για τον Τσόλακ: «Θα ήθελα στην θέση του Τσόλακ να είναι ένα πιτσιρικάς όπως ο Κούτσιας, για να παίρνει και αυτός τις ευκαιρίες του σε ένα ματς Κυπέλλου ας πούμε. Οι ιθύνοντες θέλουν να φέρνουν καλούς παίκτες αλλά κάποιοι δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της ομάδας. Ο Τσόλακ δεν μπόρεσε να δείξει πράγματα και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να περιμένει».

Για τις αλλαγές με τον Γκαρσία στο τιμόνι και για την απόσταση από την κορυφή: «Υπάρχουν τραυματισμοί και προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Βλέπω πως και στα άκρα υπάρχουν προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει 7 δεξιά μπακ. Για αυτό είναι οι ιθύνοντες εκεί, ώστε να αλλάξουν αυτά τα στατιστικά στην άμυνα. Υπάρχουν 10 βαθμοί διαφορά όμως τώρα με τον Ολυμπιακό, μόνος στόχος η νίκη. Αν κερδίσει και ο Άρης θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα ακόμη και για την δεύτερη θέση.

Ο Άρης παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, υπάρχει καλό ρόστερ και μια συνέχεια στα αποτελέσματα. Δείχνει μια σταθερότητα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Για τον ΠΑΟΚ όμως είναι καθοριστικό το ματς της Τετάρτης για να μην μείνει μακριά ούτε από την πρώτη ούτε από την δεύτερη θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags