Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΤΡΕΛΟ αυτό που έγινε στον ΠΑΟΚ: Επτά δεξιοί μπακ σε πέντε μήνες - Το... όνειρο με Ζαμπά!
| 2021-01-12 16:52:00

ΤΡΕΛΟ αυτό που έγινε στον ΠΑΟΚ: Επτά δεξιοί μπακ σε πέντε μήνες - Το... όνειρο με Ζαμπά!

Sportdog Team
ΤΡΕΛΟ αυτό που έγινε στον ΠΑΟΚ: Επτά δεξιοί μπακ σε πέντε μήνες - Το... όνειρο με Ζαμπά!

ΠΑΟΚ: Στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έχουν γίνει πολλές ανακατατάξεις και σε πολλές θέσεις από την αρχή της σεζόν.

Σε μία θέση, όμως, έχουν αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν επτά διαφορετικά πρόσωπα. Ο Μάτος, ο Ροντρίγκο, ο Βιεϊρίνια, ο Κρέσπο, ο Ουαγκέ, ο Μπίσεσβαρ και ο Λύρατζης. Φυσικά, αναφερόμαστε στους δεξιούς μπακ του Δικεφάλου από το ξεκίνημα της περιόδου.

Μέχρι και ο Μπίσεσβαρ έγινε δεξιός μπακ

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στην Μπεσίκτας στις 25 Αυγούστου εκεί αγωνίστηκε ο Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος, όμως, τραυματίστηκε και με αντίπαλο την Μπενφίκα στην Τούμπα, στα μέσα Σεπτεμβρίου, την θέση κάλυψε ο Κρέσπο. Νωρίτερα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στην ΑΕΛ, μεταφέρθηκε εκεί ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος έπαιξε στο δεξί άκρο της άμυνας και κόντρα στον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική, ενώ βασικός στον αγώνα με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική ήταν ο Μάτος, ο οποίος στο μεταξύ είχε επιστρέψει στην ομάδα, παρότι ήταν με το ένα πόδι εκτός ΠΑΟΚ. 

Το ντεμπούτο του Ουαγκέ στον Βόλο

Δηλαδή, στα πρώτα τρία επίσημα ματς της σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε τρεις διαφορετικούς δεξιούς μπακ. Φυσικά, υπάρχει και συνέχεια. Στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Βόλο, λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς με την Κράσνονταρ, είχε κάνει ντεμπούτο ο Ουαγκέ, ο οποίος είχε γίνει ο 4ος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ την φετινή αγωνιστική περίοδο. Στις 8 Νοεμβρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, είδαμε βασικό ως δεξιό οπισθοφύλακα τον Λευτέρη Λύρατζη.

Οι σκέψεις για Ζαμπά που δεν υλοποιήθηκαν

Ο νεαρός δεν κράτησε, πάντως, τη θέση του και από εκεί και πέρα ξαναέπαιξαν εκεί ο Ροντρίγκο, ο Ουαγκέ, ενώ τελευταία αγωνίζεται ο Βιεϊρίνια. Πρέπει να σημειωθεί, ότι κάποια στιγμή υπήρχαν σκέψεις από τον Αμπέλ Φερέιρα να χρησιμοποιηθεί ως δεξιός μπακ και ο Ζαμπά, αλλά δεν έγινε ποτέ πράξη, Το ζητούμενο, φυσικά, για τον Πάμπλο Γκαρσία, πλέον, είναι να καθιερώσει κάποιους παίκτες σε κάποιες θέσεις και να τους κρατήσει, ώστε η ομάδα να βρει ομοιογένεια. Γιατί εκτός από τους Τζόλη, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι στην γραμμή κρούσης, οι υπόλοιποι συνεχώς αλλάζουν.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags