Facebook Pixel Άρης - Τζέιμς Τζέγκο: Ανέλυσε την ΑΕΚ
| 2021-01-13 13:40:00

Δείχνει δόντια ο Άρης λίγο πριν την ΑΕΚ - Δήλωση με νόημα - "Όλα θα πάνε καλά αν..."!

Sportdog Team
Δείχνει δόντια ο Άρης λίγο πριν την ΑΕΚ - Δήλωση με νόημα - "Όλα θα πάνε καλά αν..."!

Άρης - Τζέιμς Τζέγκο: Ανέλυσε την ΑΕΚ λίγο πριν το μεταξύ τους ντέρμπι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αυστραλού μέσου του Άρη στην κάμερα της NOVA:

«Το παιχνίδι στα Γιάννινα ήταν περίπλοκο για εμάς, λόγω του αγωνιστικού χώρου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Αφήσαμε δυο βαθμούς, αυτή είναι η αλήθεια. Κοιτάζουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στα αποδυτήρια, όλοι οι παίκτες αυτό συζητάμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι αυτά που σκεφτόμαστε εμείς οι παίκτες. Οπότε σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ. Η ομάδα μας παρέχει όλες τις ανέσεις για την αποκατάστασή μας, μετά τα παιχνίδια. Δεν έχουμε τέτοια ζητήματα. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα είναι φορτωμένο αυτό το διάστημα. Είμαστε επαγγελματίες και προσέχουμε τους εαυτούς μας, αλλά έχουμε και όλες τις παροχές που χρειαζόμαστε. Είμαστε καλά και είμαστε έτοιμοι για το ματς».

Όσον αφορά στην πίεση που έχουν οι “κίτρινοι” μετά τα τελευταία αποτελέσματα:

«Πίεση υπάρχει, αλλά την πίεση εμείς τη βάζουμε στους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Οπότε εμείς πιέζουμε τους αυτούς μας, να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια, πέρα από την πίεση που έτσι και αλλιώς υπάρχει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη, για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Επίσης, ο παίκτης του Άρη αναφέρθηκε στην ΑΕΚ:

«Ο προπονητής θα μας αναλύσει τον αντίπαλο μέσω του βίντεο. Θα μας πει τα θετικά και αρνητικά του αντιπάλου. Θα είναι ένα δύσκολο και σφιχτό παιχνίδι. Είμαστε δυο ομάδες που προσέχουμε τις άμυνές μας. Εμείς έχουμε τα δικά μας ρεκόρ στην άμυνα φέτος, αλλά θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει δύναμη και ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Θα κριθεί το ματς στις λεπτομέρειες».

Τέλος  δήλωσε: 

«Έχουν ποιοτικούς παίκτες, είναι μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και έχουν παίκτες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, η οποία έχει πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Στα δυο τελευταία ματς δεν είχαμε καλό γήπεδο και δεν μπορέσαμε να παίξουμε. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας και αν τα καταφέρουμε, τότε όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags