Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Στέλνει Νότιγχαμ τον Φορτούνη ο Μαρινάκης" - Βόμβα Χιμένεθ: Διώχνει Λιβάγια, κρατά Ολιβέιρα
| 2021-01-13 17:58:00

Απίστευτο: "Στέλνει Νότιγχαμ τον Φορτούνη ο Μαρινάκης"-Βόμβα Μανόλο: Διώχνει Λιβάγια, κρατά Ολιβέιρα

Του Αδέσποτου
Απίστευτο: "Στέλνει Νότιγχαμ τον Φορτούνη ο Μαρινάκης"-Βόμβα Μανόλο: Διώχνει Λιβάγια, κρατά Ολιβέιρα

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι συμβαίνει με τον Ελ Τάμαρι και Άρη, τι γράφουν στην Αγγλία για Φορτούνη, ποιος φεύγει οριστικά από τον ΠΑΟΚ και ποιον… διαλέγει για παραμονή ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ;

Διαβάστε όλα τα θέματα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Το όνομα του Μούσα Ελ Τάμαρι επέστρεψε στην ελληνική επικαιρότητα, αυτή τη φορά για τον Άρη. Ο Ιορδανός ακραίος επιθετικός, που παίζει και 10αρι, ήταν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, τελικώς όμως, τον περασμένο Οκτώβριο, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λέουβεν. Τότε, ο Πρόδρομος Πετρίδης, πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ζητούσε πολλά για να τον δώσει στους Πειραιώτες και η υπόθεση δεν προχώρησε.

Τώρα είναι έτοιμος για τον Άρη σύμφωνα με τους Κύπριους. Η αξία του κοστολογείται στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Πού θα χωρέσει βέβαια στους Κίτρινους; Αφού έχει Μπερτόλιο και Ματέο Γκαρσία. Εκτός και φύγει κάποιος. Πάντως, στην Κύπρο γράφονται πολλά κατά καιρούς και μπορεί να τον… στέλνουν τώρα στον Άρη και τελικά να καταλήξει στη Νότιγχαμ.

** Ιστοσελίδα της Νότιγχαμ αναφέρει πως η ομάδα θα δώσει 16 εκατομμύρια λίρες (περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ) για να πάρει από τον Ολυμπιακό τον Κώστα Φορτούνη! Το ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρει πως τον θέλει σαν… τρελός ο κόουτς για να βοηθήσει την ομάδα. Θα αλλάξουν δηλαδή τσέπη τα λεφτά του Βαγγέλη Μαρινάκη; Ευτυχώς που δεν έγραψαν ότι τον αρπάζει κιόλας. Φαντάζεστε πάντως, να καθαρίσει μέχρι τέλους του μήνα το πρωτάθλημα και μετά να σώσει και τη Νότιγμχαμ ο Έλληνας άσος…

** Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση ανανέωσης του Μάρκο Λιβάγια. Η ΑΕΚ δεν του δίνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε για τρία χρόνια. Η πρόταση είναι γνωστή από την Ένωση και δεν κάθεται ξανά στο τραπέζι για διαπραγμάτευση. Ίσως μείνει χωρίς νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, εκτός και… επιστρέψουν οι Τούρκοι. Δεν είναι μόνο η Τράμπζονσπορ, αλλά και η Μπασάκσεχίρ που ενδιαφέρεται, αν πουλήσει τον επιθετικό της. Δεν θα είναι πάντως έκπληξη, αν στο τέλος την πρόταση που έκανε στον Λιβάγια την κάνει στον Ολιβέιρα. Τον Πορτογάλο τον… γουστάρει περισσότερο ο Χιμένεθ.

** Τελειώνει και ο Εσίτι από τον ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει ως δανεικός με οψιόν στην Γκεζντέμπε, με την οποία έχει δημιουργήσει καλές σχέσεις ο Δικέφαλος. Εκεί έχει πουλήσει και τον Μιχόγεβιτς άλλωστε.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα... βόμβα με Πρίγιοβιτς - Χαμός με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Αυτή θα είναι η νέα του ομάδα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags