Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Πρόκριση στα πέναλτι και τελικό η Μπάρτσα με ήρωα τον Τερ Στέγκεν - Περιμένει… Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-01-14 00:53:00

Πρόκριση στα πέναλτι και τελικό η Μπάρτσα με ήρωα τον Τερ Στέγκεν - Περιμένει… Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρόκριση στα πέναλτι και τελικό η Μπάρτσα με ήρωα τον Τερ Στέγκεν - Περιμένει… Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπαρτσελόνα: Στον τελικό του Σούπερ Καπ προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα, που κέρδισε στα πέναλτι τη Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από ένα συγκλονιστικό ματς και… ήρωα τον Τερ Στέγκεν!

Η Μπάρτσα προηγήθηκε με τον Ντε Γιονγκ στο 39ο λεπτό αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα για αρκετή ώρα μιας και στο 51ο λεπτό η Σοσιεδάδ ισοφάρισε στο 51ο λεπτό με τον Ογιαρζάμπαλ να μην αστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για την νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όμως το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εκεί όπου και πάλι η Μπαρτσελόνα πλησίασε αρκετά στην νίκη, όμως η Σοσιεδάδ κράτησε το 1-1 ως το τέλος και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση του Μπαουτίστα, αλλά και ο Ντε Γιονγκ έστειλε  την μπάλα στο δοκάρι. Ο Τερ Στέγκεν έπιασε και το πέναλτι του Ογιαρθάμπαλ, ενώ ο Ντεμπελέ έκανε το 0-1. Ο Ζοσέ σημάδεψε δοκάρι και ο Πιάνιτς έκανε το 0-2 ενώ ο Μερίνο μείωσε σε 1-2. Ο Γκριεζμάν αστόχησε στη δική του εκτέλεση Γιανουζάι έκανε το 2-2. Ωστόσο ο Πουτς έγραψε το 2-3

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γουρίδι (81’ Μπαρενετσέα), Θουμπελδία, Μερίνο, Λε Νορμάν, Μονρεάλ, Γοροσαμπέλ (91’ Θαλδούα, 120’ Μπαουτίστα), Γκεβάρα (105’ Θουμπιμένδι), Ισάκ (91’ Χοσέ), Ογιαρθάμπαλ, Πόρτου (102’ Γιανουζάι)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μινγκέθα (113’ Φίρπο), Λενγκλέ, Άλμπα, Μπούσκετς (91’ Πουτς), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (91’ Πιάνιτς), Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπρέθγουεϊτ (78’ Τρινκάο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags